Aixó és Can Pixa...

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a | Enviat a 3/28/2008

Aquesta sera la primera entrada parlant de la feina, gran món el laboral...

Qui em coneix sap quin tipus de feina faig... No diré noms (qui els ha de coneixer ja els coneix) aixi que ens referirem a "l'Empresa" i a "el Jefe" en general.

Faré una mica d'introducció: Servei tècnic a terceres empreses, ells truquen un tècnic hi va. La base és així de simple, peró en el nostre cas fem ruta predefinida per les "Delegacions" (així em referiré als meus llocs de treball) i si hi ha feina pos es fa (sempre hi ha algo) i a la hora que toca... a escampar la boira.

Bé, un cop tenim les premises bàsiques, entrem en materia. Com resa el titol aixó és Can Pixa, que falla un ordinador? pos s'en porta un altre, que no se sap si funcionarà i en el cas que ho faci sempre tindràs el dubte de quin és el seu origen. Que tens un problema amb una impressora laser últim model que t'hauria de durar 3 anys? pos es canvia per un armari que imprimeix una fulla cada 10min i adeu. Evidenment no es pot esperar que l'Empresa serveixi el mateix producte que es retira, peró sí que es podria intentar que productes que no funcionen no tornin a "primera linia de foc", quan haurien de ser al cementiri, o que la impressora original torni al seu lloc de treball al ser reparada ja que sinó es perden molts de diner (i ánims) en tóners (tant dels "originals" com de "reserva").

I fins aquí tot just tenim els problemes logístics que son relativament normals (que no perdonables) en una empresa grossa que dona servei de manteniment a equips que no ha venut. Peró el millor és el tema personal/laboral... Falta de sou, falta de treballadors, masses Delegacions, prevenció de problemes impossible de dur a terme ja que sempre hi ha coses més importants per solucionar... I al final tothom tira pilotes fora. El meu Jefe dona les culpes al Jefe que gestiona les Delegacions de que no paga prou, els miniJefes de cada una de les Delegacions foten la culpa al nostre Jefe i als seus Jefes superiors de les coses que els arriben, peró les osties ens les emportem els Pringats (denominació que utilitzaré per mí i els companys "rasos") que hem d'aguantar als miniJefes, hem de dir que la culpa la té el Jefe que gestiona les delegacions i hem de fer cas al nostre Jefe, que de vegades ni ell mateix sap on para.

Bé de moment m'he desfogat una mica, em sembla que aniré fent un recull de "bogeries" que hi ha per aquest mon i de tant en tant escriuré alguna entrada sobre el tema, peró no espereu gaire sang que al cap i a la fi aixó no es cap culebron (qui tingui la imperiosa necessitat de dir que en català es diu culebrot... Millor que calli per sempre... No no donc la possibilitat de "que parli ara")

Parides (0)

Publica un comentari a l'entrada