Getting Any?

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a | Enviat a 4/05/2008

El senyor Pseudocodi ens ha informat més d'una vegada de la existència d'aquesta película del senyor Takeshi Kitano, digne dels seus origens televisius: Takeshi's Castle (Humor amarillo en les nostres terres)

Que si és una película sense cap ni peus, que les escenes no tenen cap tipus de sentit entre elles, que el senyor Kitano esta sonat i no pel fet de fotre's de caps amb la moto fa uns anys... Tot aixó és el que hem entès que diu en Pseudo peró la veritat és que no li falta raó al nostre company, admirador de les grenyes rock-and-rolleres més clàssiques i escriptor d'alts nivells. Tot el que diu es pot extreure de la pelicula, ni més ni menys.

Deixaré una mica de sinopsis per aquells que vulguin saber de que va:

Asao és un somiatruites que, després de veure la televisió, té ganes de fer una mica de "shof-shof" (gran el Mestre Follet Tortuga) en un cotxe. Peró no té cotxe ni noia amb qui fer-ho i per aquesta raó es llençarà a l'aventura per poder aconseguir, com a mínim, el cotxe.
Les bogeries que fa passen per vendre órgans interns del seu avi, robar un banc, entrar a la Yakuza... Tot el que ningú faria, ell ho intenta.

Per cert, si la voleu, ja que en el nostre pais no ha aparegut la teniu a la mula i els subtitols en castella us els poso jo que només n'he trobat uns i no quadraven amb el video, ja els he sincronitzat (si Saccharine, algun dia faré una mica d'article sobre aquestes coses del video digital, no et preocupis)

PD: Mirant a Cineol a veure que deien de la película he vist que també n'hi ha una altra de la mateixa época i de catxondeo que es diu Survive Style 5+. A veure que tal és...

Parides (0)

Publica un comentari a l'entrada