Pro Evolution Soccer 2008 - Wii

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a | Enviat a 4/01/2008

L'ostia amb patinet, aixó és el que penso amb aquest joc. S'ha acabat tenir el polze esquerre sense empremtes digitals de tant apretar la creueta o l'stick del mando, s'ha acabat estar neguitós... Sense presses, si us plau, que resava l'anunci de Voll Damm.

Si no tens la pilota, no fa falta que et desesperis corrent com un desgraciat empaitant al jugador contrari, nomes has de senyalar el contrincant perquè un jugador dels teus el marqui. Tant senzill com aixó. I si vols que els teus jugadors cobreixin a aquell jugador que tants problemes et porta, encara que no porti la pilota, senyala'l també, algú el cobrirà, no et preocupis. Així de senzilla es la defensa.

I l'atac? preguntareu alguns. Doncs més del mateix. Senyales a qui li vols passar i apretes la B. Que vols fer una passada en profunditat? doncs senyala alla on vols que vagi la pilota i mentre mantinguis el botó apretat el jugador que estigui més ben posicionat ja correra cap a la posició per recollir la passada un cop l'hagis feta. I si estas gaire prop de la porteria? i si tens ganes de rebentar la xarxa? Només fa falta que et vingui una rampa a la ma del nunchuk perquè el teu jugador li foti un cop de peu a la pell de vaca inflada.

Us sembla simple? Potser és perquè realment el sistema de joc és simplíssim, aixó si, molt més tàctic i, en ocasions, molt més realista.

I no accepteu imitacions, per jugar al PES amb un mando normal no fa falta comprar el 2008, amb el fifa 98 de Nintendo64 ja ho podies fer i després de 10 anys ja era hora tenir algo nou.

Parides (0)

Publica un comentari a l'entrada