Pelicules que em fan repetir

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a | Enviat a 5/13/2008

Si, soc aixi de masoca de vegades, repeteixo el visionat de pelicules al cinema. Sort en tinc del bono5 dels Oscar que em permeten gastar 4.40€ per entrada sigui el dia que sigui...

Bueno, a lo que anava... Avui ha estat el segon visionat de Iron Man. És una pelicula típica de superherois... bé, en realitat, hi ha dos variants segons l'origen de l'heroi...


  1. - Bona persona que gràcies a uns poders o a una capacitat innata per fer coses utilitza els poders per fer el bé.

  2. - Persona d'origens foscos, malintencionada o simplement avariciosa/egocèntrica que li canvia la vida i no vol acabar essent el dolent.


En el primer apartat hi trobariem Spiderman, Hulk, Superman, part dels X-Men...

En el segon hi apareixen Batman (era bona persona peró la seva juventut és fosca), Lobezno (també és bon tiu però en un principi fuig de tota responsabilitat) o el mencionat amb anterioritat Iron Man (egocèntric, avariciós, insolent...).

Ja me n'he tornat a anar per les branques. Parlem de la meva mania per repetir películes:

Jo, en un principi, no feia aquestes coses, no necessitava veure una pelicula dues vegades al cinema, el fet de tornar a pagar per tornar a veure una pelicula em resultava totalment estrambòtic, ara, en canvi, soc capaç d'anar sol a l'estrena d'una pelicula (normalment del caràcter de pelicules de les que he parlat fins ara, o sigui rollo "superherois", sinó pelicules d'acció o sci-fi) tot i sabent que l'endemà hi aniria acompanyat (aixó ho vaig fer amb X-Men 3... no és la millor per haber-ho fet, peró tampoc em va decepcionar). També he anat a veure pelicules que ja havia vist una o dues setmanes abans (l'exemple de Iron Man és clar, una altra seria Casino Royale, que hi vaig tornar anar jo sol entre setmana... de vegades tinc rampells...).

El cas més apoteósic , però, ha estat (fins al moment, encara es pot superar, per poc, però es pot) Batman Begins. Després d'anar un divendre a l'estrena amb "la Dona" tots dos hi vam tornar a anar el diumenge del mateix cap de setmana. Estupidesa? possiblement. Ganes bojes de tornar a veure la pelicula? No masses (després de dues setmanes potser si, pero 2 dies després...).

Quina és l'explicació d'aquest cas? doncs bastant simple. El diumenge al cinema feien pelicules que ja haviem vist o que no ens interessaven. Que podriem haver anat a fer una volta per l'estany de Banyoles? certament, hauria estat una possibilitat, però ja erem allà, la pelicula ens havia agradat i molt de seny no teniem (ni tenim ara mateix tampoc, perquè negar-ho).

Bé, fins aquí les meves peripècies amb les pelicules "repetides". Algun dia d'aquests parlaré dels superherois amb més calma i intentant no anar-me'n per les branques, però aixó últim tampoc ho asseguro, que ja sabeu com em lio jo sol.

Parides (0)

Publica un comentari a l'entrada