Éssers Eurovisius (Part II)

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a | Enviat a 5/24/2008

Ja torno a ser aquí amb els posts inutils i que a poca gent interessen (clar, que un blog que llegeixen 5 persones molt millor no pot anar, xD ). Avui ens centrarem en la segona semifinal d'eurovision 2008, feta el 22 de maig. Tampoc asseguro posar-los tots, si alguna cançó és molt "normal" o no té "altres alicients" el més provable és que passi, jeje.

Segona semifinal (22-05-08):


Islàndia:


Happy Disco Song. Aquesta és la definició més ràpida i a la vegada més acurada que li he trobat, jeje. Parelleta rossa "típica" d'aquelles latituds. S'han classificat.


Suècia:


Sueca hipermaquillada i amb l'aparença d'haver-se fet uns 15 liftings. Cançó típica d'eurovision. De vegades, amb les dues ballarines al darrera, sembla una coreografia de la Beyoncé Knowles. També s'han classificat.
Turquia:


Després dels finlandesos l'únic grup de música de veritat que s'ha presentat (em sembla, si més no no n'he vist cap més). Rock lleuger. També s'han classificat.Ucraina:


Morenassa amb una cançó de discoteca d'estiu... Creyeu que s'han classificat? Evidentment

Lituania:


Un solista difícil de classificar, sembla que va vestit com a l'època dels corsaris (o algo per l'estil) i canta una cançoneta lenta... No s'ha classificat, ni la cançó ni l'espectacle han estat a favor seu.


Albània:


Noia maca i cançó lleugera... Una altra classificació segura... jeje


Suïssa:


Balada Pop en italià cantada per un solista... Sort que no ha passat a la final perquè la gent s'adormiria.


República Txeca:


Una cantant, 4 ballarines i un DJ (se suposa). La única possibilitat que tenien de no classificar-se era fer una cançó massa rara... i ho han aconseguit, cançó que podries trobar en una recopil·lació de flaix FM reversionada 1000 cops. S'han passat de llarg amb lo de "cançó discotequera", jeje.


Bielorúsia:


Un tiu cantant "Hasta la vista" no pot anar bé, per molt que tingui 4 ballarines al darrera... jeje


Letònia:


Pirates cantant cançó eurovisiva... Si li sumem que les pirates van escotades com coristes de Las Vegas... Es classifiquen


Croàcia:


Un parell de vellets cantant un tango... aquests quedaran ben classificats a la final... perquè es respira frikisme, pero a la vegada bones maneres... HO TENEN TOT!!!


Bulgària:


D'aquests en penjaré dos videos, el d'eurovision i el del videoclip... simplement perquè son un parell de DJ els que han fet aquesta cançó i el videoclip deixa clar que aixo d'eurovision és un tramit per ells, ja s'hi dediquen a aixó... Es veu votació popular des de lluny. Aposta massa arriscada, no passen a la final. Videoclip:


Eurovision:
Dinamarca:


Lo primer que he pensat que era Franz Ferdinand SuperHappy. I sembla que els ha anat bé a aquest grup de 6 mascles.


Geòrgia:


Cançó típica d'eurovision, noia cantant, cançó no aburrida (tampoc és la cosa més alegre que hagi sentit), coas que sol implicar classificació. Només un apunt, per als que no "hi estiguin acostumats" ella és cega, per aixó va amb les ulleres i es mou menys que una pedra... Bàsicament perquè no és plan de cardar bestieses...


Hungria:


Aquesta cançó m'ha recorat els temps de la Celine Dion (si senyores i senyors en "aquells temps" jo escoltava coses d'aquestes i he acabat escoltant Apocalyptica...). Massa lenta per lo que és ara eurovision. No s'han classificat.


Malta:


Una altra "Disco Happy" de part d'una dona amb veu potent (i ella també està potent :-P ). Realment un misteri perquè aquestes actuacions solen ser les que arriben més lluny i no s'han classificat... Uribarri, segur que és culpa teva i el complot contra eurovision... jaja.


Xipre:


Cançó del pais, tal com ha de ser... Amb mandolina inclosa, jeje. Extrany també ja que tampoc s'han classificat tot i ser una cançó ràpida, alegre i amb una cantant "interessant".


Macedònia:


La cantant té bona veu, pero la cançó cuadra més per un Sister Act 3 o 4 (ja no se quantes n'han fet, jeje) que no pas per un "concurs" de cançó europeu i segurament per aixo no s'han classificat.


Portugal:


Em recorda als guanyadors de l'any passat, utilitzen la mateixa "tècnica". Res d'espectacles inutils, cant pur i dur, 1 cantant i 5 als cors.

Ala, ja s'ha acabat, Dema o quan sigui ja posare una mica d'informacio de les 4 vaques sagrades* (Espanya, Regne unit, França i Alemania). PD: * Haurien de ser 5 ja que Italia també és un "membre fundador" pero Italia passa del certamen... Sembla que tenen més seny que els altres i passen de pagar per una promoció del pais que és inexistent des de fa 15 o 20 anys.

Parides (0)

Publica un comentari a l'entrada