Machine Girl era "casqueria". Ong Bak son òsties...

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a | Enviat a 6/18/2008

No es pot definir de cap altra manera.


La primera pelicula que va protagonitzar Tony Jaa (Ong Bak) va ser una petita revolució en el món de les pelicules d'arts marcials. No perquè fés algo mai vist sinó perquè feia temps que aquest estil cinematogràfic estaba estancat amb en Jackie Chan i Jet Li made in USA i les pelicules d'època xineses i aquest film va tornar a reviure les pelicules de "salvese quien pueda" de l'epoca de Bruce Lee o les primeres que van fer la tropa de Jackie Chan, Sammo Hung i altres de la mateixa promoció.


Més tard, amb el mateix director van fer Thai Dragon, amb la mateixa premisa: algo s'ha perdut i ell ha de destrossar cranis per trobar-ho. Continuava amb el mateix estil, revivint un cinema de llegenda... I a més amb una de les escenes sense tallar més llargues del cinema modern (n'hi ha moltes de més llargues pero la majoria son mentida, ja que es van rodar per trossos i es van ajuntar fent veure que era tot el mateix... o de fa molt de temps)Però el sentit d'aquesta entrada no és el que ha fet sinó el que farà... i què farà aquest bon home? Doncs per començar es posa darrera la camera i es dirigirà ell mateix en la seva próxima película. I quina sera? Doncs no s'hi han matat gaire realment... Ong Bak 2.


La historia? Doncs un noi que estan a punt de matar el salven i el porten a un poblat de lluitadors... quan sigui gran serà? si senyores i senyors, en Tony Jaa, que repartirà cops de pal, d'espasa i de les seves pròpies extremitats a tort i dret.


Us deixo un trailer perquè veieu com les gasten a Tailàndia quan es tracta de repartir llenya (i no la de les estufes, precisament...)Parides (0)

Publica un comentari a l'entrada