Versionant cançons

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , | Enviat a 7/17/2008

No faré un repàs general a les versions de cançons que puguin existir, em centraré només en un grup que es va fer "famós" a internet poc després de l'estrena de El Senyor dels Anells.

Estic parlant de El Reno Renardo i la seva (mítica per mi) cançó Camino Moria (que recorda a Camino Soria de Gabinete Caligari):El videoclip amb les imatges de les pelicules es fa bastant entretingut i els solos de guitarra versionant la melodia típica de la trilogia, si més no a mí, em fa bastanta gràcia.


Per altra banda tenim la següent versió, descoberta pràcticament de miracle, que és més extranya encara. Al veure-la he recordat una conversa de divendres nit cervesera en la que discutiem si Ramstein es va fer mig famós (fora dels cercles "normals" per aquest estil de música) gràcies a Matrix o si, pel contrari, havia estat Prodigy la banda que habia disfrutat de la possible fama.

Ramstein o Prodigy? qui creieu que hauran versionat aquests llampats de El Reno Renardo? Per saber-ho haureu d'escoltar (i veure) el video (tranquils, amb 25 segons ja ho pillareu i qui conegui el videclip amb 5 en farà prou):


Aqui teniu la cançó original

Versions en tenen més (del primer disc conec aquestes):

Imagine de John Lennon
Ni una sola palabra de Paulina Rubio


I fins i tot tenen alguna canço original amb el segon disc que acaben de treure (El Reno Renardo y el Reino de la Cagalera de Bisbal), que dintre del meu entorn segurament farà bastanta gracia (pel tema, no per l'art que gasten, jeje):


Apa, disfruteu com ho he fet jo.

PD: Podeu trobar més info i descarrega de videos i cançons a la seva güeb oficial

Parides (1)

  1. TU ERES EL CANSINOOOOOOOO!!

    JAJAJA!!

    MUA!!

Publica un comentari a l'entrada