Ja hem tornat de Bèlgica

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , | Enviat a 8/25/2008

A falta d'un blog de l'altre esser al·ludit en aquesta entrada (Saccharine) tota la pressió recau sobre mi a l'hora de fer coses d'aquestes així que em veig obligat a penjar les fotos més representatives del viatge (de les meves, les seves encara no les he repassat i resumir de 490 a 139 fotos ja m'ha costat prou)


Així que us deixo amb les fotos al lateral i, per si sou massa mantes com per girar la vista, també us poso el link aquí: Fotos Belgica

Entre d'altres coses avisar que el "tiu chungo" ens l'anavem creuant cada dos per tres, sempre en emplaçaments diferents, semblava que ens seguia i es posava davant nostre just quan passavem pels puestos. També ens va passar algo semblant amb uns "musics" com els que hi ha a la plaça independencia de girona, rondant per ¿Gante? un amb un casiotone, l'altre amb una maraca i el nano amb un violí. Avisar de que només se sentia la maraca... (no hi ha foto, no teniem ànims ja que també ens els trovabem per tot arreu i ens feien venir ganes de matar, no de fer fotos)

A part de tot aixo us penjo el video de com es veia l'edifici Dexia en moviment (visca la càmera de fotos que grava en alta resolucio HD... llastima que de nit ho fagi amb tanta ISO que es veu tot granulat)

EDITO:

1 - Per si no heu vist el comentari a la foto: A L'IRLANDÈS DONAVEN PINTES A 2€ TOT EL DIA!!!! (LES DE GUINESS A 3€ MES O MENYS)

2 - Trec el video de blogger que fa bastanta llàstima i penjo la versió "veoh" amb músiqueta "a petició del públic" (tampoc us passeu, no penso posar-me a cantar, encara gràcies que hi hagi posat una cançó)Si al youtube busqueu "Dexia Brussels" Trobareu molts altres videos de "performance" que han anat fent durant el pas dels mesos (total, fa 2 anys que existeix l'edifici).
Que consti que lo que vaig dient de fondo és perquè vaig gravar el video just després de trucar a casa per primera vegada i em van començar a arribar missatges de movistar. Al final del video dic "4" peró en realitat me'n van arribar 6 en 15 segons peró arrivaben tant ràpid que 2 no van ni sonar pq se solapaven amb algun altre.

Parides (2)

 1. ixde ixde ixde, podrieu haver cantat alguna cosa de fons... eva maria se fué, la la la là o alguna cutrada per l'estil.
  Les fotos so bones, però son molt solitàries! A les fotos s'ha de fer acte de presència. ^^

  Salut burratxins!

 2. MENTIRA!!! (que cridaria en Palomino)

  Bueno, no del tot, jeje.
  En una foto de paissatge o monument mai hi ha d'apareixer algú posant per la càmera. Hi ha d'haber algú mirant a la càmera quan es vol fotografiar a algú en un lloc, no quan es vol fotografiar el lloc.

  Per començar perquè és més cómode (en un paratge natural encara és possible, pero una instantania en una ciutat i voler tenir un "carril" lliure per a la foto és cosa dificil) i segon perquè la persona treu protagonisme a l'entorn.

  PD: Que consti que aixo ho dic pq ho vaig llegir noseon no pq m'ho hagi inventat jo, jeje.

Publica un comentari a l'entrada