No seas burra... Abrete de piernas

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , | Enviat a 8/31/2008

Si amb el títol de l'entrada flipeu no us podeu arribar a imaginar com se us quedarà la cara després del video que enllaçaré... A San Antero (Colombia) veneren els burros com a animals sagrats, el seu poble és famòs per això. Peró per el que també és famòs és perquè els joves que no tenen parella es dediquen a treure's "les ganes" d'una forma molt peculiar.

I quina és aquesta forma? Per el títol potser algú pensarà que es dediquen a "forçar" a les mosses amb alguna frase "típica de la zona" (tant "marcada" per la presencia de burros). Però res més lluny de la realitat. La seva forma de "quedar-se descansats" no és cap altre que.... AIXECAR LA CUA A LES BURRES I... PUTRUM PUTRUM. Si senyores i senyors, els adolescents del poble es comporten com burros (literalment) quan volen practicar una mica el "ñaca-ñaca".

Aquí un documental de nosequin canal, impagable la cara del "viatger" quan parlen els nanos, digne d'un anunci de mastercard:

Avion hasta colombia - **** €
Autobus hasta el pueblecito de marras - **€
Coste de cada dia en "FollaBurras town" - ** €
...
Que los niños discutan quien "monta" mas asnos - No tiene precio

Para todo lo demas - Mastercard

El video: (podeu saltar directament al minut 2 si voleu, la resta és "la presentacio" del viatge)

Parides (1)

  1. Passo de veure el video per por al que hi pugui aparèixer (ja m'han confirmat que no es veu res de caire zoofilic) però em dóna mal rollo :S Per culpa d'un home que s'ho feia amb micos tenim la Sida (és una teoria, no se si s'ho feia o no, però veient com està el món, res és per extranyar-se)... i amb això està tot dit.
    XD Dios... és degenerant! Pero ja se sap allò que diuen... para gustos.... "los animales" XDDDDD

    Salut!

Publica un comentari a l'entrada