Aixó és tocar la guitarra i no lo del germà Gallagher

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , | Enviat a 9/16/2008

Qui és en Gallagher? pos un dels Oasis (son germanets, però només un toca la guitarra). I si, soc un pesat, quan vaig veure la llista dels 50 o 100 millors guitarristes votats per la gent a no se quina revista (rollo Rolling Stone) i vaig divisar que el senyor Noel Gallagher estava entre els 10 o 20 primers em van caure els coll*** a terra. I des d'aquell dia sempre me'n recordaré d'aquesta ofensa als guitarristes de la terra.

I qui és que toca la guitarra tant bé? Els al·lots de DragonForce son uns molt bons exemples del que vol dir tocar una guitarra... l'estil pot agradar més o menys però el que està clar és que en saben un colló.
La cançó si us mola la deixeu, sinó, si mireu a partir de 3:20, podeu flipar una estona veient un parell de maromus movent les mans i els dits més ràpid del que mai moureu algo vosaltres.

Sempre podeu provar de tocar la cançoneta amb el Guitar Hero, però com que arribar als nivells de frikisme de la penya que es passa totes les cançons amb nivell extrem sol ser complicat:Així que algun malalt s'ha construit un robotet per poder arribar a les màximes puntuacions, però tot i així la màquina se salta notes perquè no dona per tant...Com podeu comprovar s'han muntat un "tingladu" bastant gran per aconseguir tocar una maleida cançó i tot i així no n'han estat capacos... pobrissons, jeje.

Parides (3)

  1. Si, és que el guitarra de Dragonforce s'ho curra com un xino XD XD XD XD. És innegable el talent i la destresa. Son una mica powermetaleros no?

  2. PERDÓ! Em deixava de dir el següent:

    QUI CONY ES FIXA EN EL SOLO VEIENT TOTES AQUESTES MELENES AL VENT? Hmmmffff... jo vull el pelu aixins!

  3. Lo de powermetalerus ho pots veure a lastfm... Si et fixes amb els tags veuras quin és el més gran... jeje

Publica un comentari a l'entrada