Cultura popular

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , | Enviat a 9/04/2008

Si d'alguna cosa podem estar orgullosos els europeus és que coneixem fets i llocs que estan fora del nostre entorn inmediat (qualsevol de nosaltres sap que grècia esta a la "peninsula" al sudest d'italia o que noruega i suecia estan prop d'aquell tros de terra que sembla una po*** al nord del continent -no concreto gaire pq hi ha casos i casos i millor no passar-se-). Aixo a USA no passa... un estudiant universitari que vol ser PROFESSOR pot no tenir ni puta idea de on esta mexic (i aixo que fa frontera amb EEUU)


Realment, fins que he vist aquest video pensava que "seleccionaven" als més incults per fer videos d'aquests, cosa que tampoc entenía perquè son programes d'estats units, no europeus, o sigui que es foten pedres al cap... Peró ara he vist que no, que un universitari pot ser totalment gilipolles y tenir posibilitat de tornar estupids a altres camarades.

Peró aquesta només és la més nova, anteriorment ja s'havia fet un repas a les grans "qualitats" mentals de l'amèrica profunda (si, EEUU no és America, pero sino la part de "profunda" no queda maca, jeje):




I per acabar-ho d'adobar tenim una participant de la versio USA de "Sabes mas que un niño de primaria?":



En aquests casos queda clar que molt bé no van... Peró no son els únics... A españa n'hi ha hagut algun que a 50x15 (o Quieres ser millonario, més tard) ha cascat a la primera pregunta (no trobo videos que no siguin de cachondeo). En un zapping en vaig veure una de francesa que també deia alguna parida en el programa "germà"(tampoc sé com buscar el video, pero existir, la cagada existia, sens dubte).

El que sí he trobat és a aquest mestre de la televisió i el cant. Un especialista en caçons de festa major... un AS de la musica, en definitiva. Per segons qui entenc que ara i a Espanya no sàpiga la resposta, tot i que si ho sentís amb música no faria falta ni saber la lletra, peró fins i tot els mexicans diuen que per algú de la seva edat i en aquell país (origen de la cançó) fa pena que no ho sàpiga, aixi que no és pas cosa nostra.


Parides (3)

 1. Es pot saber què cony es creuen que son? Aquests fotrien una guerra a tot arreu! Desgraciats! I són els altres els que fan que el món vagi malament no?
  El mur de Berlin a Israel... 10 torres Eiffel a París... mai havia sentit tantes imbecilitats alhora.

  A part de regalar-me molt m'he crispat una mica. Sé que aquests ents són només una sel·lecció, però dubto que triguessin gaire en fer el reportatge, 9 de cada 10 entrevistats segur que deia alguna xorrada d'aquestes.

  Per alguna cosa serveix jugar al Trivial :D

  "Si Bush ho diu, jo el recolzo" Perdonaaaaa???

  I la cateta rossa tenyida... no sabia que França era un país... diooooossss!!!


  No he arribat a veure l'últim perquè va molt lent, però suposo que segueix la LLASTIMOSITAT de la resta.

  I jo que creia que a vegades era molt curteta... després d'això em sento poderosa! Muahahahaha

  Si les guerres es fecin mitjançanta la intel·ligència el món seria un lloc molt millor >.<

 2. Ara sembla que va rapid, pero per si de cas deixo aqui el link d'un altre video del mateix concurs.

  Matitzo, per lo que veig, que no és de Mèxic sinó de Venezuela, pero... no saber respondre té delicte igual ja que l'estrofa de cançó que posen relaciona la resposta (trono? reina? no li sonen aquestes coses a reialesa?). Peró el tiu va i, després del 50% que ho deixa tot clar, agafa la resposta absurda "sigo siendo... El papa de los helados"????!!!! ¬¬'

 3. perque em fascina el tag 'llastimositat'? hi veurem alguna noticia relacionada amb mi ? ;)

Publica un comentari a l'entrada