Els mininus, aquests grans amics (gran video afegit)

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , | Enviat a 9/17/2008

Sí, el millor amic de l'home és el gos, no el gat (a partir d'ara mininu) però no es pot negar que la senzillesa de la forma de viure dels felins i la seva independència són molt atraients per als que vulguin companyia però no els agradi despertar-se amb una llengua de 15 centímetres llepant la seva la orella.

Jo sempre he estat dels que defensa la tinença d'un animal de veritat, rès de gossos pataterus que tenen por als ratolins (no perquè mosseguin sinó perquè realment són més grossos que ells) o de gats "apoltronats" que només serveixen per deixar la casa plena de pels.

El meu prototip de gos és un pastor alemany, un labrador o un golden retriever (per posar exemples, no em sé gaires noms de races i aquests son els que m'han vingut al cap) y d'entre els tipus de gats n'hi ha tants que em perdo, peró amb el gat comú jo diria que és amb el que em faria més gràcia estar. Un gat animat, actiu, que se la campi, però que estigui al teu cantó si fa falta (un gat no hi serà sempre que tu vulguis, hi serà quan ell ho trobi convenient, que no vol dir només quan li interessi a ell tampoc, k l'empatia els animals la tenen bastant ben desenvolupada)

I a que ve tot això? doncs que, tot i que quedi lleig sempre recorrer al youtube, he vist un video d'un gat que, sense que ningú li hagi ensenyat, la seva curiositat i origen felí el fa actuar així per instint de caçador, juga a "1, 2, 3 pica paret" millor del que mai hem jugat nosaltres.

Disfruteu del video i de les cares que posa el gatet... per menjar-se'l de lo macu que és...EDITAT:

Aprofito per informar de l'existència d'un video que és LA OSTIA!!! No hi havia pensat aquest mati i és una heretgia per la meva part no haber-ho fet. Aqui us el deixo:Avisar de que el tiu que ha fet aquest curt en té més sobre gats, és un mestre. Si clikeu al video us portarà a youtube i podreu veure més videos d'aquest home. Mestre de mestres.


----------------
Escoltant: Mojinos Escozios - I Love Mi Armorrana
via FoxyTunes

Parides (4)

 1. Què bonicuuuu el mininuuuuu!! XD A mi m' agraden els gats apoltronats, juas!

 2. Emmm... aquest gat (el de veritat) té un problema greu, està spiscòtic o alguna cosa rara.
  Sí, és un minino mono, però on hi hagi un catxo perro que se quite lo demas! Els gats son esquerps, odio quan se'ls hi enganxen les ungles a la roba de qui agafa el gat... diem que a casa meva mai els hi han fet gràcia aquests bitxos i encara que no em desagraden, més aviat el contrari, sempre sóc una miqueta reticent respecte a ells.
  Per això surto amb l'Albert XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 3. Estàs dient que l' Albert és un gosset?¿?¿? Cuñaaaaaaaaaaaaaaaaao!!

 4. Psicotic gens, i tampoc l'han ensenyat perquè faci això (almenys segons lo que deien altres que també ho veien fer al seu gat, d'alla on va sortir el link).

  Simplement els felins son caçadors, i com a bons caçadors saben instintivament que el moviment és molt més important per la vista de tot animal que no pas les formes. Així que, sense haver-ho d'aprendre tenen l'instint de quedar-se quiets quan la seva "presa" els mira i moure's quan no els veuen.

  Els gossos com que han estat més ensinistrats que els gats al llarg de la història part de l'instint l'han perdut i tret dels que encara son races de "pastors" o "caçadors" la majoria no sabrien ni com collons empaitar un animal mort.

Publica un comentari a l'entrada