Grans "muntatges" a les webs

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , | Enviat a 9/30/2008

Si fa quatre dies veiem la gràcia que podia fer un muntatge de fotos i articles una mica malparit avui podem veure el que realment fa pena: segons la OCU (Organización de Consumidores y Usuarios) què s'ha de fer fer en cas de presenciar un accident de cotxe?

El normal seria evitar que altres vehicles s'acostessin al lloc del sinistre (triangles, intermitens, braços amunt... el que faci falta), avisar a les autoritats respectives perquè enviïn ajuda i ajudar als ferits fins que arribin les ambulàncies, no?

Doncs ells no ho entenen del tot igual:Imagineu-vos la situació:

Veieu un accident, us pareu, poseu els 4 intermitents (en diuen llums d'emergència però no son mes que 4 intermitents) i aneu al maleter del cotxe... Traieu uns triangles... NOOO!!! de triangles res, que son pastes de confiteria i no van bé!! heu de treure pa del dia, a poder ser barra o pa de pagès ja que el pa de motlle té molt greix. Però si no teniu pa penseu que sempre podeu dur una caixa de maduixes (o altra fruita del temps) per poder-vos alimentar adequadament en cas de sinistre. Això si, mai intenteu treure el llom que porteu en el tupper, ja sigui per l'oli o per l'arrebossat això no va bé, en cas que no porteu una amanida de pasta o d'arròs millor deixar-ho passar.

Un cop us heu afartat com porcs ja podeu anar a socórrer a l'accidentat... si és que encara viu.

A veure, que amb la conya em perdo, això fa molta gràcia però fa llàstima que en un mitjà suposadament seriós com és la web de l'organització que ha de vetllar per els drets dels consumidors es barregin dos "copiar/pegar" d'una forma tant evident sense que ningú hagi fet res per evitar-ho.

PD: Trobat a Meneame.net

----------------
Escoltant: Daft Punk - Digital love [Boris Dlugosh rmx]

Parides (1)

  1. Jo prefereixo un bikini. Ja sé que és oliós ... però si no m'ho puc preparar jo, aniré a comprar-lo al König.
    Si em multen per menjar el bikini, compraré una barra de baguette. Amb nocilla està molt bo.
    Si em treuen punts perquè la nocilla és massa grassa, ho canviaré per unes lonxes de pavu friu, que és més digestiu.
    Llavors, ja tindré les suficients forces com per ajudar algú, si és que es pot ... XD XD

Publica un comentari a l'entrada