Quin famós s'assembla a tu? (EDITAT i "millorat")

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , | Enviat a 9/12/2008

Si, he posat quin s'assembla a tu i no a l'inversa perquè, al cap i a la fi, per a tu mateix qui és més important tu o un famós? Majoritàriament tu mateix, o sigui que ell s'assembla a tu, pels teus coll***/ova***.

La web és aquesta, ja us he posat en el collage, que deixa la vostra foto al mig i les dels famosos al voltant... L'altra opció és fer el "morph" (una tranformació de la teva cara amb la d'un dels famosos), peró no mola perquè no veus totes les cares que realment no s'assemblen a tu.

Penjo les meves tres versions:

Primer rostit a Andorra després de fer dibuixets porno a la neu pel pont de l'1 de Maig:
No em faria res assemblar-me a en Burt Reynolds o l'Eric Clapton, per guapos? evidentment no gaire, peró almenys per gaudir de la seva butxaca, jeje (el jetu de'n Beckham o en Blane no compensen la butxaca plena). La resta... en Livingston em sona d'alguna pelicula peró tampoc sabria dir... i la resta desconeguts totals (en kevin smith no crec que sigui aquest precisament, conegut per ser un gran guionista i per "Jay y Bob el silencioso")


En següent lloc jo anant en tren a Bèlgica:
En Robbie Coltrane ha fet de bonachon a moltes pelis, tot i que pel meu estil està massa tuixonet, en Billy Bob Thorton fot cara de malparit, l'Ecevit fa cara de Superintendete de la TIA i en Chow Yun-Fat s'assembla a mi lo mateix que un cervol amb una bactèria. L'Oded Fehr sé que és actor peró no tinc ganes de buscar què ha fet... peró fot una pinta a ser carn de telefilms de Ali Babá, o de musulmà contra els creuats a l'edat mitja...

I finalment la paranoia de la meva foto en una piscina:
L'aigua ens torna andrógins, o almenys a mi... Tant m'assemblo al barbut de l'Alec Guinness a la Guerra de les Galàxies com al calvo de'n "Zizou". I la semblança amb l'Alec Guinness encara l'entenc, també la de'n Gerard Butler (n'hi haurà una, que jo em sé, que si fos veritat aixó... jeje). Però amb en Zidane, el del puro o en Ledger... Als dos "en color" poster ho fa pels ulls mig tancats, pero al del puro? La clenxa?

Ja la semblança amb les femelles la deixo per vosaltres perquè jo realment no entenc res... (be, amb la Gellar entenc que ric i tanco els ulls, peró d'aspecte fisic... A no ser que s'afaiti cada dos dies no crec que ens assemblem gens)

----------------
Escoltant: Linkin Park - Cure for the itch
via FoxyTunes


EDICIO!!!!
Per si no en tenieu prou amb la meva cara... vaig fer un dibuixet (que creia que habia perdut) per veure si aconseguia que el reconegués com una caretu real i fés comparacions. Aquí us deixo el resultat d'aquest experiment:

Ole sus huevos!!!! El dibuix gordu, sense afeitar i amb el pel "a lo AFRO" tant s'assembla a un dels amariconats dels BackStreet Muertos com a la Daryl Hannah. I si no n'hi hagués prou en Tuomas Holopainen (he suposat que era finlandés i segons la wikipedia és el teclista i autor de nightwish... mai aniràs a dormir sense aprendre algu nou...) s'hauria d'assemblar a l'Adam West (batman a la serie de TV dels seixanta).

Ha quedat clar en altres llocs que el programa d'aquesta web falla com una escopeta de fira, peró també ha estat capaç de demostrar que si li caus bé només t'assembles a belleses.

----------------
Escoltant: Moonsorrow - Taistelu Pohjolasta
via FoxyTunes

Parides (3)

  1. Què bo, en seriu.M' he estat regalant bastant de ratu... juasjuasjuas!

  2. XD XD XD, e posat els meus! Quina tristor verge santa! No hi ha ni cristo que se m'assembli! Jajajaja, pero per passar l'estona està bé la pàgina.

  3. Puc plorar ..?? juajuajua!!

Publica un comentari a l'entrada