Ramóng, ensiendeme la lú!!! (AMB VIDEO)

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , | Enviat a 9/07/2008

És més que provable que no entengueu el títol i no em queixaré ja que no tothom va a veure els Mojinos Escocíos i disfruta de la seva bogeria i la que transmeten per tots i cada un dels seus porus (que amb lo tuixonets que estan i lo que suen vol dir que en transmeten molta de bogeria, jaja)


Ahir va ser una gran nit, després de sopar amb la family per les festes d'Anglès ja em veia venir que el més provable fos que el pobre saccharine estigués dormint la mona peró sort en vam tenir que es va decidir a anar a Vidreres... Arribem a les 12:30, més o menys, no em vaig fixar gaire amb el rellotge. Hi havia un grup de hardcore desganyitant-se a l'escenari, molt currat, per cert, amb "carpa" perquè els concerts es poguessin dur a terme amb pluja inclosa. Vam aprofitar per saludar coneguts i vells amics (vé, una amiga només pq no vam trobar gaire gent, jeje) i fer una volteta per les fires. Molt de crio i molta cria sortits del zara amb la roba clonica, pentinats clonics i estupidesa preadolescent igual de clavada. Avis, nets, joves, killos, hippies i antisistema, tots amb la seva pulsera fosforito treta de nosequina barraca, olor a carn a la graella, a churros i patates. La tipica festa major.

Al cap de mitja hora ens comencem a posicionar al final de la carpa que tapava la "pista de ball" davant l'escenari, els desganyitats ja havien plegat i tothom esperava al Sevilla i companyia. 15 minuts va ser el temps que vam haber d'esperar, res extrany en el concerts, peró la gent els esperava amb ganes i no paraven de xiular (d'alegria? de rabia? nusepas). Per fi van arribar....

Passaven pocs minuts de la 1, qui hauria dit que aguantariem allà fins les 3:30 rient, aplaudint, cantant i estossegant (aixó ultim és de tant cantar, basicament, jeje). Van començar amb "tio chulo" com sempre fan als concerts, per el que he vist, i van continuar amb les cançons de l'últim disc, barrejant-les amb alguna dels seus clàssics. A les 4 cançons...

"Ehto no eh por aser la pelota, pero en ehte pueblo lo cantan to"
"Allí tenemos a nuehtro encargao de lah luse, que se llama Ramóng. Amo a vé Ramóng... Ensiendeme la lú!!!"
"UUUEUUEEUEUEEEEEEEEEEHHHHHHHHH"
La carpa tremolava, alló si que era festa i xerinola. El sevilla està sonat i a la gent li encanta. El "Ramóng... Ensiendeme la lú!!!" es va repetir vegades i vegades durant tot el concert, cada cop amb més gent que cridava i més fort que ho feia tothom.

Més cançons, més festa i més interacció amb el públic. Als 40 minuts descans del grup, peró no del concert. El dels teclats es posa a tocar una melodia tranquila i el Sevilla comença amb el seu teatre, els seus rots (impressionant...) i tota la gresca. La última canço el deixava a ell com a borratxo (no li agrada que li diguin -al personatje, no al cantant real-) i aixó dona molt de joc amb el públic.
"BORRACHOOOOOO!!!"
La gent disfruta, fa 10 minuts que no canten res i l'ambient, lluny de refredar-se, està millor que mai. Continuen amb el concert, acudits de la calvicie de El Puto (el bateria), de la dona d'el Zippi (el baixista) o del mariconeo de El Chicho (guitarra) entre cançó i cançó.

Més festa i més gresca, tothom s'ho passa de puta mare... nens i nenes, adolescents, joves, grans, casats, solters, emparellats, heteros, gays... Ells s'en foten de tothom i tothom ho disfruta.

Al cap de 40 minuts més un altre descans per als músics i més teatre i acudits de El Sevilla, a més de cantants/músics son showmans. Ara ell s'en fot dels seus musics:
"Por el culooo, oeeehhh
por el culo, ooooeeehhh
por el culo, oeeh oeehhhh"
Aixó vitorejava la gent amb el pobre Chicho i un microfon gegant...

"Ese Puto, ese Puto, eehhh, eehhhh..."
Exclamava el públic amb les grenyes postisses d'el Puto...

Més cançons clàssiques, l'últim disc ja s'ha cantat, ara toca rememorar vells temps. Fins poc abans de les 3 de la nit, quan es disposen a plegar.
"Hahta la próssima!!!!"
...
"Y aquí ehta la próssima!!!"

Ha estat un "amagu" encara continuen, falten un parell de cançons perquè s'acabi el concert...

"Teneis prisa!!!!????"
"NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO"
Ningú tenia pressa per deixar de sentirlos, potser si per recuperar les cames que s'habien quedat clavades al terra i no es volien moure, peró ningú tenia pressa per acabar de sentir la seva música.

Quan finalment s'acaba el concert en Chicho es marca un solo de guitarra que ja els agradaria a molts guitarristes famosos... es gira cap als seus companys de grup que ja habien baixat de l'escenari i els "obliga a pujar", una cançoneta i cap a casa pensa tothom, pero aixo no es va acabar a aqui.

Amb aquest descans la carpa s'habia buidat una mica, quin gran error per els que van desertar...
"Si arguna mujé sube aquí y nos enseña una teta os cantamo otra cansión. Y si noh enseña lah doh nos marcamos 3 mah. Como en el Erojki, 3x2!!!!"

La gent crida, "un farol" pensa tothom, al final de la carpa... peró al davant l'ambien está més caldejat, la gent ha disfrutat més, està dintre el concert, formen part del grup... I apareix una ànima caritativa que s'atreveix, com a mínim, a pujar a l'escenari a donar pressió psicològica al grup.
"Como te llamah?... Magda? de Magdalena?! Poh enga, ya lo sabe, 1 teta una cansión, 2 tetah 3 cansione y si noh enseñah lah 3 tetah 4 cansione"


El video es veu malament, ho sento, no n'hi ha cap de millor en el que es vegi res... n'hi ha un que es veu de pu** mare i el "camera", després de grabar sense problemes 5 minuts de video apunta a terra durant els 5 segons "necessaris" i torna a grabar-ho tot bé 5 minuts més... un cràpula

Ella es mou, fa signes raros, no s'entenen, peró el Sevilla és el nostre traductor "signes-paraules"

"P'arriba o p'abajo? Si te subeh la camiseta eh un 'mira una teta, y ya no ehtá', pero si te bajah la camiseta eh un 'mira lo que tengo pa ti, aghghhhghhhhh'"

"Magdalena!!! Magdalena!!!"
A les 3 i pico de la nit no sé si la gent volia veure petxuga o si volia cançons, peró per a lo segon necessitavem lo primer, per tant....
"Magdalena!!! Magdalena!!!"

Es baixa els la camiseta per sona de les espatlles, agafa la camiseta per el centre i...

"OUOUOUUUEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE"

Un parell de mamelles es deixen veure, a 30m de distància es veien bé, per tant imagineu el tamany generós de les dues glànduls mamaries.

El Puto es queixa, des de la bateria no ha vist res, si li ensenya una meta a ell es marcaran una cuarta cançó, ella ja no s'atreveix.

"Magdalena!!! ahí va la primera"
...
"Magdalena!!! ahí va la segunda"
...
"Magdalena!!! aquí tienes la tersera"
...

S'apaguen els focus, el concert s'ha acabat, son 2/4 de quatre, més de 2h de concert, si no fos per els genolls i els peus ningú diria que el concert ha durat tant...

Jo personalment estic esperant per poder-ho repetir en alguna població propera a girona... a veure quan podem tenir la sort.

PD: Tot lo escrit "----" s'ha de llegir amb la 'h' aspirada, com la de "hello". I si us sona la veu del Sevilla intenteu imaginar-ho com ho diu ell... fa més gràcia.

Parides (3)

  1. la veritat es que va ser genial, un espectacle (perquè concert seria quedar-se curt) com no n'hi ha; gens aburrit ni llarg! només em vaig quedar amb ganes de cantar la cueva de polla polla polla...digo.....eco eco eco!!

  2. Tu et vas quedar amb les ganes d'estar més a prop de la magdalena, que ho sabem tots!

    i gran descripció de la nit, et fa res que hi faci un enllaç?

    Vingan!

  3. Que tothom enllaci el que li vingui bé aixó és Creative Commons (bé, no ho és pero com si ho fos, total, per les parides que hi poso, jaja)

Publica un comentari a l'entrada