Grans nits de Divendres

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , | Enviat a 10/11/2008

Fa mesos que comparteixo les nits de divendres (la majoria, si més no) amb aquests grans éssers del "Friday Night Skalivat" com son en Pseudo i la Misha (que no és per res però la germana de l'Hannibal Lecter es deia Mischa, sinò sembla nom de gat, jeje) i de tant en quant amb altres esbojarrats com la Milikitxa, en Saccharine i la Sus (et falta un "apodo" noia).

Però de tant en quant els cercles amistòsos de la parella "principal" (ells van "crear" les nits de divendres a l'excalibur) sorprenen a qualsevol.

Començant per una amiga de la Misha, que està tant o més malalta que tots nosaltres, que desprèn alegria pels quatre cantons, que sempre ve acompanyada d'algú diferent i sempre va a buscar a algun amic o amiga que surt de treballar.

I acabant amb un nou "conegut de la feina" de'n Pseudo. Un tiu creatiu (no ès informàtic, oi que no?), amb imaginaciò i amb molta cultura "històrica" (remarco CULTURA, que no vol dir que sigui un estudiòs de la materia, ell ho sap perquè li agrada descobrir-ho). Algú amb qui et pots passar 2h o més xerrant de superman i el seu mirall (ho estic investigant per internet, en una pròxima entrada la possible soluciò, si és que en té), la mort de les estrelles, lo fill de puta que era Vlad Tepes (Vlad el empalador, Vlad Draculea, Dracula...), lo pillada que estava la Condesa Sangrienta (Erzébet Báthory, Elisabeth Báthory), les bojeries que cardava hitler, les SS i les seves manies "mitologiques" i màgiques...

Tots grans personatges (els de cada setmana i els "nous") sense els quals les nits al Ska, ja no tindrien el mateix encant.

Gràcies a tots.

----------------
Escoltant: Black Sabbath - Iron Man

Parides (5)

 1. i jo a casa...si es que......divendres vinent...vengo! i penseu que son barraks a banyoles ;)

  que serveixen de pretemporada per fires

 2. Comencem pel principi:

  L'Irene no es diu Milikitxa, es diu KITTY!

  I seguint amb el tema... què esperaves d'en Pseudo i de mi? Portem a gent que val la pena, interessants, únics.
  De moment només recordo aquests dos nous membres que has citat, però algun més deu haver caigut algun dia.
  Mai saps a qui et pots trobar un divendres a la nit (mentida, saps a qui NO et pots trobar XD).

  Han sortit grans temes de conversa, altres més banals peró que contraresten aquesta manca amb un gran toc d'humor, trivials amanyats, cerveses voladores i esquitxadores, fum, molt de fum... i un llarg etc. emmascarat per olor de cervesa.

 3. 1 - Al seu blog que posa? "Milikitxa 'S blog" pulutant minipunto pa mi. jeje

  2 - Què esperava de vosaltres? Res més, no esperava menys de vosaltres.
  Per alguna cosa el diumenge a la tarda ja desitjo que sigui divendres a les 10 del vespre (si, lo normal seria esperar les 6 de la tarda quan surto del curro, però realment desitjo que siguin les 10 per anar a desvariar amb vosaltres)

 4. Ja sé que jo sóc irresistible i que us baralleu per mi jujujujuju!!!
  En fi, que puc tenir varis noms: de Milikitxa a Kitty, passant per Irene.

  He passat grans nits de divendres amb vosaltres i ha valgut la pena.

  GRÀCIES PER SER COM SOU!!!! :-*

 5. Oish oish oish! Que sentimentals sus estais puniendu! Que m'emuciunaré i tot!
  M'agrada que us ho paseu bé els divendres de tabernes Irlandeses, perquè jo m'ho passo XAXI PIRULIIII!!!

  Saludos, pastelosos!

  (Irene, al final t'agradarà més Kitty que Milikitxa, i sinó és així, no serà pas per falta d'insistència. Misha dixit). XD

Publica un comentari a l'entrada