D'on no n'hi ha no en pot rajar

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , | Enviat a 11/28/2008

Llegeixo al Blog de Wardog una de les històries més psicodèliques i a la vegada reals del món informàtic.

Per si no en tenim prou que al món hi hagi "informàtics" per la patilla el pitjor és quan aquests es fan amics d'algú amb "nivell empresarial" i aquest últim els enxufa allà on li surt dels collons.

És tema informàtic però em sembla que és de prou bon entendre fins i tot per als no iniciats. Us deixo amb la seva típica i perfecte "maestria" a l'hora d'escriure. Un mestre de la informàtica i de la narrativa friki contemporània, sens dubte:

"Article" sobre l'intrusisme

----------------
Escoltant: The Count Five - Psychotic Reaction

Parides (3)

  1. Bé com que avui he comentat i pensava que era el comentari d'avui..mirant he vist que havies tornat a escriure..he llegit l'article i ho trobo boníssim i a la vegada patètic, que hi hagi gent pel món que s'hi dediqui i no en tingui ni folla, però weno. L'únic que m'he quedat pillada és pel final...suposo que en la continuació s'entendrà "El BOFH-Zen es el camino" XD alguna secta rara?

  2. El BOFH és "Bastard Operator From Hell", que traduit lliurement i de forma planera seria "Puto Administrador dels collons" més o menys.

    El BOFH-Zen ja l'aplica ell en altres ocasions i es basa en "si ho pots solucionar no et preocupis, si no ho pots solucionar no fa falta que et preocupis". Evidentment té totes les connotacions possibles a l'estil de "Si aquell inepte no sap fer la seva feina però l'ordinador la pot fer, que s'estigui tot el dia sense treballar el jefe només li pot fotre bronca a ell perquè jo puc demostrar que el PC funciona i l'inepte és el treballador".

  3. Aaaah,

    cada dia s'aprenen coses noves XD Interessant :)

Publica un comentari a l'entrada