Pesats amb els putos mails en cadena

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , | Enviat a 11/05/2008

Que si a un nen li surt un peu pel "cogote", que si l'altre té un gos que camina amb les orelles pq té el "mojino escozio" i no pot moure les potes del darrera, un altre que ha perdut a tota la família quan ha anat al lavabo a cagar i necessita calers per buscar-los... Els mails en cadena cansen, i si son dels de "envia esto a X personas..." ja son la reostia en vinagre.

Però avui m'ha arribat la mare de totes les desgràcies en cadena aquí us el deixo:

Hola a todos,
Si mandáis este mail a 8 personas y le mandas también la copia a sugerencias@mercadona.es te envían un vale de 100 euros para comprar en Mercadona, y como esta la vida, me parece el mejor email reenviado que he recibido jamás.
Si además, lo enviais a 20 personas entrais en el sorteo de 200 viajes... Un saludo y a comprar en Mercadona, chavales!!!

Promoción Mercadona.
MERCADONA TE REGALA VALES DE 100 EUR EN COMPRAS Y CIENTOS DE VIAJES POR TODO EL MUNDO .

Abrimos 12 nuevos establecimientos, y por ello queremos captar nuevos clientes. Sabemos de la calidad de nuestros productos, y por ello tenemos la seguridad de que si te invitamos a tus primeras compras ya no querrás ser cliente de otro supermercado. Todo lo que hay que hacer es enviar este e-mail a ocho de tus conocidos. Una vez finalizado el proceso de autentificación recibirás un mensaje en tu mail solicitándote los datos necesarios para hacerte llegar tu premio.. Además, si el mensaje es enviado a 20 personas o más, entrarás en el sorteo de 200 viajes a diferentes destinos por todo el mundo .

Mª Teresa Fernández Villar
COST CONTROL DEPARTMENT

FOSTER WHEELER IBERIA , S.A.U.
C/ Gabriel García Márquez 2
28232 Las Rozas (Madrid)
Tel. +34 91 336 27 06
Fax.
Teresa_fernandez@fwiberia.fwc.comI jo penso, com collons pots "caure" en la trampa? He avisat més d'una i de dues vegades de que aquestes coses son trampes per tenir una "llibreta de mails" on enviar spam. Què passa, que si no hi ha nens leprosos, mascotes coixes o diners pel mig la gent no llegeix els mails? Fan lo mateix si els arriba una oferta de feina?

"Busquem **** en la zona de girona per a feina estable"

Això també ho reenvien? a mi no m'ha passat mai això de rebre ofertes de l'altre gent i a vosaltres? Si no les reenvien vol dir que saben que no és un puto mail en cadena, és que no reconeixen els que jo envio per dir que deixin de tocar els collons?

Evidentment i com no podia ser menys he respost, en català i castellà, no fos que la resposta també viatgés i només la poguessim entendre 6 dels 500 milions de persones que entenen el castellà.

Aquí va la resposta:

No tinc ni idea de qui sou la majoria de vosaltres, pero si que se una cosa i és que si continueu amb aixo lo unic que feu és tocar els collons.

Algu s'ha parat a mirar qui collons son els de Foster Wheeler Iberia? ES DEDIQUEN A CONSTRUIR NAUS INDUSTRIALS!!! No son accionistes del mercadona, busqueu "Foster Wheeler Iberia Mercadona" al google a veure que collons troveu... Fakes, mentides, mails en cadena...

Algú creu que us regalaran 100€ per 8 putos emails? I si aixó ho fa un 1% de la gent que té internet a Espanya?

40.000.000 de persones a espanya
15.000.000 conectats a internet
150.000 que envien mail
15.000.000 € gastats per la promoció ?!?!?!! COM COLLONS ALGU POT CREURE QUE MERCADONA REGALARA 15.000.000€ EN PRODUCTES!!!??!?!??!!!! (en el millor dels casos per a ells)

Nens i nenes, he tardat 2 minuts en escriure aixó, vosaltres no heu tingut ni 5 segons per veure que això cardava tufo a ESTUPIDESA? (aixo va per els que ho han reenviat, la resta, felicitats, teniu sentit comú)

----------------
Escoltant: Metallica - All Within My Hands

Parides (3)

  1. Quin gran home!! (sembla en Pepitu Grillu XD), però té tota la raó del món mundial...

  2. Ok, jo mai he entès perquè es fa això dels mails en cadena, ja sigui de veure desgràcies d'animals en formol, altres dien-te que vigilis amb la "niña de la curva"...
    Tu dius (i et crec) que és per tenir una llista de correus per envia spam... però perquè? Home, suposo que si es creuen eixò del mercadona qualsevol parida k els posin a l'spam cauràn com mosques, no?

    Bona resposta, juraria que t'has tallat una mica per deixar un racó a l'educació, jajajaja, però està wai. M'agradaria veure les cares de qui ho reben muahahahahaa

  3. Dona, si em deixo anar algun "fill de puta" cau, segur. Però després perdria la gràcia. Amb els tacus n'hi ha prou, que sino després alguns s'ofenen (tot i que més m'haig d'ofendre jo per estar donant el meu correu personal a tot cristo)

Publica un comentari a l'entrada