Dragon Ball Evolution

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , , , | Enviat a 12/22/2008

Aquest text de continuació no és per fer promoció de la pròxima pel·lícula de Bola de Drac sinó tot el contrari. És un avís, us estic prevenint...

La pel·lícula té molt mala pinta. Us en faig cinc cèntims:

  • En Goku és "occidental", va esperrucat (res de cabells raros), no és extraterrestre i va a l'institut (o universitat, no m'ha quedat encara clar)
  • La bulma també és "occidental", els cabells liles (a aquesta si els hi han fet rarus...) i se la veu bastant llançada (quan a la serie original no s'atrevia ni a trepitjar una formiga que fés cara de mala llet)
  • El Follet Tortuga és "oriental" (Chow Yun Fat), va amb camisa hawayana, no porta ni closca ni té una tortuga per amic. Té cabells i no porta barba...
  • En Cor petit (piccolo per als amics d'Antena 3 i Cuatro) deixa de ser un humà verd amb orelles de punta i antenes i passa a ser el fill d'un encreuament entre un vampir de Buffy i un extraterrestre de Babylon 5 o Star Trek.
  • La resta de personatges ni tan sols es mereixen esser anomenats...
  • Quan a la situació "temporal" us diré que "fa uns anys la terra va estar a punt de ser destruïda" i 7 "sabis" es van ajuntar per lluitar contra el mal i van crear les 7 boles de drac. Ara el guerrer d'una profecia ha de salvar el món.
Com se us ha quedat el cos? oi que s'assembla tant a bola de drac com a la casa de la pradera? Jo penso el mateix (i tothom que n'ha vist imatges també pensa igual).

I per si encara no us ha fet prou por us deixo el trailer... digne de començar a crear cèl·lules terroristes anti cutre-pel·lículesPer si us fan por el subtítols (esferas del dragon, jeje, ho devien subtitular a sudamèrica) us deixo l'enllaç al trailer amb audio en español... però és el mateix, per tant no espereu que arreglin rès, jajaja.
Al tanto que va de canto

----------------
Escoltant: Apocalyptica - En Vie (Bonustrack 1)

Parides (0)

Publica un comentari a l'entrada