Paranoies? noooo, "que va"!!

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , | Enviat a 12/10/2008

Un Superman narcisista mirant-se al mirall mentre va a la velocitat de la llum? Mariconades. Això no és cap repte, el bon repte son els viatges en el temps (en Pseudo al sentir lo de'n Superman ja estava a punt de fotre'ls pel mig, jeje).

I perquè surto amb aquesta parida ara? Molt simple. Ahir a la nit vaig veure "Los Cronocrímenes" de Nacho Vigalondo. I de que va la pel·lícula? En principi molt simple:

Una parella en una casa nova enmig de les muntanyetes de les terres càntabres. Ella va a buscar el sopar al poble i ell es queda a la seva gandula (si nois i noies, "tumbona" és gandula, té la seva lògica, serveix per fel el gandul). Allà parat, mentre comença a fosquejar, utilitza els seus prismàtics per veure de més a prop la vegetació que l'envolta. De cop i volta veu una figura humana, continua buscant i veu una noia despilotant-se al mig del bosc. Com a bon voyeur pilla els prismàtics i a buscar la pajarraca en qüestió. Buscant, buscant, la troba en "pelotica picá" inconcient i recolzada sobre una roca. De sobte algú l'ataca i fuig corrent fins que arriba a un laboratori amagat al mig del bosc. Continua fugint del seu atacant, fins que arriba a un edifici on un "cientific" li diu que s'amagui dintre un diposit del que sembla llet. Quan torna a sortir torna a ser clar i ningú el persegueix. A partir d'aquí les paranoies se succeeixen sense fre fins al final de la pel·lícula.

Realment si voleu tenir tema un divendres a la nit amb 1L de cervesa al cos... us aviso de que aquesta película pot donar molt de suc, us l'aconsello, que sense ser res de l'altre mon pot donar per grans converses

----------------
Escoltant: Lordi - Icon of dominance

Parides (4)

  1. Tutasmumal!!!!

  2. Ok, accepto el repte. A veure si avui entre descansos de feina la vaig mirant, i sino, prometo fer-h en breu, perquè si és com el misteri de Superman, podem passar-nos un any treient el tema ixde.

    Això si, no es val fer trampes i buscar info sobre la peli, jajaja.

  3. Tranquila no hi ha "versió oficial". Només paranoies dels que l'han vist, per tant ningú juga amb avantatge ja que realment ningú sap l'explicació real sobre el tema.

  4. 8 dies sense post?? com ens deixes així!!! mala persona!!!

Publica un comentari a l'entrada