Birra!!!! Birra!!!

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , , | Enviat a 1/28/2009

Fa unes quantes setmanes en una de les nostres sessions skaliveres vam parlar sobre el fet que existeix gent que engoleix líquids (majoritàriament aigua o birra) com si en comptes d'esòfag tinguessin un baixant d'aigues pluvials i per allà hi tiren tot el que faci falta.

S'ha de dir que un dels mètodes comentats per en Pseudo era per beure's una ampolla en pocs segons i que la primera impressió va ser d'incredulitat pel fet que una ampolla, físicament, és impossible buidar-la en 4 o 5 segons, fins que ens va il·luminar amb la tècnica de la palleta, que no és més que posar una palleta dintre l'ampolla per tal que agafi l'aire per allà, no faci "bombolles" i per tant es buidi d'un cop.

Primer el mestre de les dobles pintes (això és un litre, no una pinta normal), a palo seco, ha de cardar un gasto si se les fot totes a aquest ritme...I a continuació un video dels diferents mètodes, amb gerra i amb ampolla:


Les tres gerres del final son trampa, tant bon punt obre l'armari "salta" la imatge perquè han retallat el video. "De cop" només se'n fot dues.

Apala, flipeu una estona...


----------------
Escoltant: Bob Seger - Turn The Page

Parides (0)

Publica un comentari a l'entrada