Confusions

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , | Enviat a 1/28/2009

"7:15 del matí. Estàs fent voltes per el llit, de cop i volta et sembla sentir un soroll agut, molest, però no en fas cas, a aquestes hores d'un diumenge encara no ets persona... El que sembla una eternitat més tard el teu cervell comença a connectar alguna neurona i un pensament horrorós envaeix el teu cap:
- El maleït despertador!! - Crides dintre els teus pensaments.

Et gires, li fots un mastegot a lo que sigui, t'aixeques ràpid, agafes els primers pantalons que trobes, la samarreta més senzilla de trobar i t'enfundes el calçat adient. Corres cap a la cuina, mires el rellotge per veure si vas gaire tard i...

El teu cervell acaba de connectar les poques neurones que treballen a aquestes hores, les que es dediquen a sumar y=x+1 i les seves companyes, les que diuen què collons és la 'y' i la 'x'. Unes et diuen "neeeeen, que la x = dissabte" i les altres, demostrant una ostentació de coneixements, et xiuxiuegen "iieeeeeep, que després del dissabte ve el diumenge".

Aquí, en el moment més innecessari, aquell en el que t'agradaria oblidar-ho tot, les males putes de la resta de neurones es desperten de cop per mostrar-te una rialla impressionantment descarada.

Estàs incòmode, et sents descolocat, no saps que collons fots un diumenge a les 7 i pico del matí, vestit i amb els ulls com plats, a la cuina, esperant que algú t'expliqui perquè collons ningú t'ha avisat de que estaves fotent el pena.

Fent veure que no saps de què va la cosa, et gires, surts de la cuina, et dirigeixes a l'habitació, et canvies més ràpid que un sim i et tornes a fotre al llit esperant que ningú a casa teva se n'hagi adonat i el record de tal acció desaparegui el més aviat possible."

No sé si us ha passat mai alguna cosa per l'estil, a mi, fins al punt d'arribar a la cuina no, però posar-me els pantalons i pensar que collons estic fent si que m'ha passat (tranquils, no em passa gaire sovint)

El que sí que passa sovint és que la gent faci coses que no sap perquè les fa. Un exemple clar és agafar coses sense mirar.

  • Que no funciona el ratolí? Podries mirar si has agafat el ratolí, el mòbil o un paquet de kleenex? (Pseudo, sempre et recordarem xDDD). Podries estalviar feina a l'altra gent a la que li preguntes perquè no funciona el teu ratolí.
  • Que vas al lavabo i t'hi trobes bé per dedicar-te a la lectura? Primer fixa't en que agafes, que no és el mateix la secció d'esports del diari d'avui que la secció de "compra-venda" d'immobles de fa mig mes.
  • Que et truquen per el mòbil... bé, fes el que et sembli, però jo de tu no faria el que fa aquest:


Segurament la vostra orella agrairà que aneu més amb compte la pròxima vegada.

PD: Tota la història i el recull de parides que fem sense voler ho he posat simplement per poder penjar el vídeo i que tingués una mica de "chicha" el post. De vegades m'avorreixo, es nota?

----------------
Escoltant: Pain - Psalms of Extinction

Parides (1)

  1. Buuuuhhhh

    A mi això mai m'ha passat però el contrari, milers de vegades. Allà mig sobada pensant: que be, avui festa. I al final, nanai.

    Lo de la rata m'ha passat, però confonent una rata per una altra que estava desconnectada. Ais el meu Pseudo, es lo que no hay!

Publica un comentari a l'entrada