Gran videoclip i gran cançó

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , | Enviat a 1/18/2009

El grup "The lonely island" son tres tius que son (o es fan passar, a tant no arribo) per nerds/freaks (que no geeks, aquest de tecnologia no sembla que en sàpiguen un borrall) i es dediquen a la música, tot i que no amb gaire profusió encara (només tenen un disc)

I quin serà el videoclip d'aquesta gent que us vull ensenyar? segurament no l'heu vist, i si l'heu vist serà en alguna web on l'hagin posat subtitulat a mode de catxondeo com faré jo a continuació.

No us espanteu, és lo que hi ha, no fa falta traumatitzar-se... jejeEm sembla que no fa falta comentar res, oi? Així que no ho faré pas jeje

Parides (7)

 1. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  Me mola catx!

 2. Claaaaar, gats fumetes no, pero tius que canten a la seva... falta de virilitat? Gilipollisme sexual? Bueno lo que sigui, aixó si que t'agrada ehhhh?

  Ere mu mala!!!

  Te vi a poné doh velah negrah!!

 3. Fes una enquesta doncs, a veure què mola més, si gats fumetes o això. Si sóc la única que vota els pringats aquests, reconeixeré la meva "maldat" XD

 4. Jo voto pels gats fumetes XD ho sento

 5. Millor no fem votacions que ja veus com va la dels SMS... 5 enquestats... jaja quin triomf, xD

  PD: A més potser se'm gira i voto a aquests malalts xD

 6. GENT! SIUSPLAU! QUÈ US PASSA? XD

  A veure, les persones es droguen, els gats es droguen... què té d'especial?

  Els gats segurament ballen i les persones també, però les persones poden tenir o no el sentit del ridícul i això mola ^^

  Els gats miolen, les persones canten i parlen i poden fer lletres frikosament divertides i banals... i poden tornar a tenir o no el sentit del ridícul.

  Jajajajaja... dios, com em puc fer defensora d'aquests "ens" ejaculadors precoços?

 7. Com que els gats no tenen sentit del ridícul?

  Després de aixó li van canviar els colors i fins i tot intentava apartar la càmera perquè ningú el/la veiés després d'aquest mal tràngol.

  xD xD xD

Publica un comentari a l'entrada