Més cosetes sobre gats

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , | Enviat a 1/05/2009

Poso el gif del mininu que he trobat avui i m'ha fet molta gràcia

I és que sembla que últimament parlar de gats a internet et fa ser millor persona o algo extrany perquè cada dos per tres veig noticies o vídeos sobre aquests encantadors felins.

Per una banda tenim, fa cosa d'un mes un gat va deixar sense electricitat a tot un polígon industrial a Andalusia (el polígon és Calonge, però no té res a veure amb el Calonge que coneixem per aquí a dalt, jeje)

2 setmanes més tard un altre mininu fa cascar un transformador a Bilbao i 12.000 persones es queden sense llum durant mitja hora

I finalment ahir, a Argentina un altre gatet es dedica a travessar una autovia i un pobre conductor que intenta no aixafar-lo acaba amb dos cotxes empotrats darrera seu. Per sort ningú es va fer mal de gravetat i el gat continua tant feliç amb la seva existència.

Però deixem les noticies de gats torracollons i passem a lo que és més divertit: Els vídeos.

Per una banda tenim al mininu que suposo ja heu vist perquè el vaig enviar per mail a alguna gent. El pobret té gana i té un gos que li toca els collons mentre menja. I què fa ell per solucionar-ho? molt simple, apartar el gos perquè no molesti (aquí es veu com els gossos poden ser uns trossos de pa):En segon lloc tenim al nostre millor amic. El que ens arregla el PC quan ens falla, aquest ésser desinteressat que gaudeix com un nen petit arreglant les coses que se'ns espatllen (realment en sap més del que alguns "especialistes" diuen saber-ne):I finalment, però no per això menys important, tenim la nébeda. Una gata? no, una planta. Però és molt interessant el que passa entre aquesta planta i els gats (sobretot els mascles, tot i que les femelles també tenen les seves paranoies...):Apa, que ho disfruteu, que a mi m'ha fet molta gràcia, jeje.


----------------
Escoltant: Apocalyptica - Seemann Feat Nina Hagen

Parides (3)

  1. Mininoooooooos,
    quina gràcia l'últim video, només espero no trobar-me mai la meva gata igual que aquell que treia una espècia d'espuma per la boca..si va flipada encara seria prou divertit xD Potser m'hauria de dedicar a gravar-la de tant en tant...

  2. Estic començant a odiar els mininos XD
    Això de la planta màgica de los mundos de Yuppie ja ho havia vist en un documental i l'Albert m'havia explicat els efectes d'aquestes plantes, ja que a una gata que coneix l'hi havien fet l'experiment, crec.

    És el Amsterdam de los mininos jajaja

  3. Tu odies moltes coses no? xDDDD

Publica un comentari a l'entrada