Viciats dels SMS

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , | Enviat a 1/13/2009

Nova "aplicació" al blog. Les enquestes!!!
Aquí hi entra poca gent, tant poca que una enquesta seria més ràpida enviant 4 mails (bé, en realitat 6 o 7, però ja m'enteneu) però després del que ve a continuació m'he vist obligat a escriure un post i aprofitar per fer l'enquesta, que és algo que sempre fa gràcia:

Després de veure la noticia sobre una nena de 13 anys que en un mes ha enviat 14.538 SMS (485 SMS diaris, que és 1 SMS cada dos minuts si eliminem les 8 hores de son) "perquè s'aburria" m'han caigut els picarols a terra. Però la qüestió no és aquesta, la qüestió realment interessant és saber com coi pot ser que el seu pare també envii uns 900 SMS mensuals sense que li caigui la cara de vergonya ( 30 SMS diaris, que son 2 SMS cada hora si contem també només 16h despert) o que el càstig sigui "només" prohibir a la nena que envii SMS després de sopar (què útil, ara en comptes de gairebé 15.000 SMS només n'enviarà 11.000...)

Clar que després de veure al foto en el tercer enllaç no m'extranya gens. Si la teva filla perd més temps amb el movil que ajuntant àpats, son, estudis, mandra i tot el que se us acudeixi... i el pare encara fa la cara de gilipolles que gasta a la foto i "excusa" a la seva filla dient que ell també està enganxat al mòvil... què es pot esperar?

Tant o més alarmant és veure com, segons les estadístiques, els adolescents de USA envien més de 1700 missatges mensuals (més de 3 SMS cada hora) sense que a ningú li agafi un atac de cor per criar aquests éssers hiperagilipollats que fan perden el temps en el mòvil i, molt provablement, tenen feines a saber que europa té paisos "a dintre"...

PD: Anant navegant he vist que de gilipolles n'està ple el món. Un indi (de la India, no de les "reserves" de USA) ha enviat més de 180.000 SMS en un mes només per fer un record Guiness. Que és una absurditat total? si, peró almenys ho feia per algo en concret.

----------------
Escoltant: Dragonforce - Once in A Lifetime

Parides (2)

  1. Gilipollisme i llastimositat! Jajaja
    Jo em vull quedar amb la pasta que ells es gasten!

  2. Hi ha un problema... Excepte l'indiu (que a part de lo del rècord no se'n sap res més) la resta, usease els adolescents a USA, la immensa majoria tenen telèfon amb contracte de tarifa plana de SMS (m'agradaria saber a quan cobren les trucades per compensar...)

    I aquí tornem a entrar en el gilipollisme dels pares... "Prepago" + 5€ mensuals i a cagar, si volen algo més que s'ho paguin. Però no, la crisi sembla que no afecta al telefon dels nens...

Publica un comentari a l'entrada