Que vols caldo? Pos dos tasses

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , , , | Enviat a 3/14/2009

No ho heu demanat, pero que ho voleu.

Per un cantó tenim la font de tots els problemes:

A continuació el que us fa gràcia visualment (que qui diu gràcia diu "repelús"...)Seguidament la versió que us fa gràcia per l'àudio:I per acabar el "fatality" del dia. Alló que tots volen veure però que a la vegada els fa mal, MOOOOOOLT de MAAAAAAAAAAAAL:Apa, us ho heu buscat així que ha fet falta crear-ho, jeje.

----------------
Escoltant: DragonForce - Black Fire (Album Version)

Parides (1)

  1. Ahir a la tarda ho vaig buscar... i vaig patir molt amb l'home que balla. La veritat és que el Paco Paco li queda millor a ell que a la cantant jajajaja.
    Quan l'home es sacseja gaire la càmara entra en estat de perill XD i bé... no parlem del traje que porta ell... entre la panxa, el que no saps ben bé si és un altra miquelet o el seu paquet, i que a demés per l'engonal se li surten els collons... tot això amanit amb el ball sexy que t'hi cagues, les cares i tot plegat... és el més degenerant que es pot veure. Un vídeo que s'hauria de prohibir per després de qualsevol àpat.
    I la pregunta és: el vídeo de l'home (per dir-li d'alguna manera) l'ha penjat ella al youtube? O ha estat víctima de la mala llet de terceres persones? Si és l'última opció... visca pels llestos que ho van penjar! I si va ser ell, es deu tenir en alta autoestima a ell mateix.

    No puc dir res més... arriba un moment al vídeo quan se li veuen les boles que no puc mirar més perquè m'entra yuyu.

    Diooooooooooooooooooossss!!! Un mite. El recordaran per molt de temps.

Publica un comentari a l'entrada