Si ja no recordem aixó...

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , | Enviat a 3/11/2009

Després diuen que la educació bàsica està malament... però que esperem...

La gent que surt ara de l'entorn educatiu creu que Windows va inventar els ordinadors (Microsoft? això què és? Jo tinc un Windows amb la caixa negre). Que Metallica va inventar el Heavy Metal o que és normal tenir telèfon móvil als 10 anys per gastar 30€ mensuals en SMS inútils.

Aixó ja ho tenia assumit i no em preocupava (bé, quan vegi més a prop la jubilació que l'institut ja en parlarem de qui pagarà el meu "retiru", però esperem que la cosa millori amb tants anys per davant). També tenia assumit que qualsevol que sap engegar un monitor o endollar la cafetera es creu un expert informàtic, però el que no sabia era que la llista Forbes dels més rics del mon no sap sumar i fer la llista més simple del mon (el numero més gran va a dalt i el més petit a baix, amb un gradient la mar de macu i efectiu).

I perquè dic això?

Bàsicament perquè en un moment de debilitat humana no sé què coi buscava per google i he acabat a l'apartat de "la pregunta del dia" de girona.com. La pregunta és "Qui és l'home més ric del mon?". Segurament la pregunta no és "literal" sinó que intenta buscar el filósof o poeta que portem dintre. A més està formulada el 2001, moment en el qual en Bill Gates (amb la sortida de Windows XP al mercat) va ser més famós per ser el capdavanter en la llista dels homes més rics del mon. Feia ja 5 anys que estava a dalt de tot, però precisament en aquell moment era quan més se'n parlava, però tot i així n'hi ha que no van aconseguir pillar el concepte de "ric" i una de les respostes és:

Resulta que ho era en Bill Gates, que a sobre va jugar a bolsa i va guanyar una autentica fortuna en un sol dia, i encara ho va ser per molta més diferència. Fins que va apareixer George Lucas i la seva última pel.lícula de "La guerra de las galaxias", que em penso que es deia "La estrella de la muerte". En aquell moment ho era en George Lucas, però ara no sé qui dels dos ho és.

Clar, amb tantes dades sembla que l'home (pq és un ésser masculí el que respon) s'ho sap molt bé, si no fos pq mig mon ja, en aquell moment, sabia que estava equivocat. Bill Gates ha estat l'home més ric del mon des de 1995 fins al 2008 sense deixar la primera posició en cap moment i per acabar-ho d'adobar en George Lucas lo més a prop que ha estat de ser el més ric del mon ha estat arribar a la posició 91 del ranking de USA (sense contar europa i asia, on hi ha la meitat dels grans rics).

Ja, lo del títol de la película ho deixo per impossible, perquè en l'època de les películes on surt la "Estrella de la Muerte" ni Bill Gates ni Microsoft eren coneguts fora del seu poble, i al 2001 només s'havia estrenat la primera part de la nova trilogia (tampoc li ha sortit malament l'invent, peró... res de res).

O sigui que no se pas com coi va entendre el concepte aquest home, peró el que està clar és que amb gent així pel mon, que s'inventa les dades, es convenç i les vomita en un mitjà massiu com internet com esperem que hi hagi algú decent en aquest mon? Si només fan que donar-nos raons per desconfiar de tots i de tothom, perquè amb l'ajuda de gent com aquesta estariem millor picant pedra dins un volcà... Almenys així no patiriem per el nostre futur, simplement sabriem que no en tindriem i estariem mentalitzats

EDIT: Té collons, ho escric el dia 11 de Març i l'11 de Març actualitzen la llista Forbes, s'ha de ser gafe. Bueno, a lo que anava, que Bill Gates torna a ser el més ric del mon. Tots s'han "empobrit" però en el seu cas ha "gastat" menys i per tant els que l'havien adelantat han perdut més posicions que ell (ojalà jo pogués perdre el mateix que ells i quedar-me tant ample)

----------------
Escoltant: Paramore - Misery Business

Parides (0)

Publica un comentari a l'entrada