Watchmen

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , | Enviat a 3/27/2009

Yo no estoy encerrado con vosotros.
VOSOTROS ESTÁIS ENCERRADOS CONMIGO!!!

Entrada a la sala, encara no han ni començat els anuncis i el litre de cola-loca light de'n Saccharine ja està a les últimes. Jo em guardo un mini-pot de Pringles per si m'entra gana enmig de les 2h i 45min que dura la pel·lícula.

Comencen els anuncis, no en recordo cap, segur que hi van haber anuncis? Jo diria que van saltar directament als tràilers... I no se'ls acudeix res més que posar el de Dragon Ball Evolution... Per si no hi havia cap pitjor pel·lícula per anunciar. M'entra una suor freda, un pànic incontrolable, per sort en 2min s'ha acabat el patiment. En Cor Petit amb una veu que podria ser la del "Rey Brujo de Angmar" peró amb els "poders" d'un aprenent a Super Guerrer... Dios, millor no hi penso que em torna la suor freda.

Després el tràiler de Transformers 2, Wolverine, Star Trek i no recordo si alguna altra, em sembla que no. La qüestió és que, tot i no ser meravelles, algunes imatges emocionen, no com la merda de DB:E.


Va, va, que em perdo, anem a lo que toca, la pel·lícula!!!

No he acabat de llegir el còmic (o novel·la gràfica segons els més puritans), però haig de dir que tant l'ambientació com l'acció dels 4 primers capítols és pràcticament idèntica. També és cert que qui es queixa de l'adaptació es sol queixar d'alguna cosa que no han posat o de canvis puntuals en la part final de l'història, per tant aquí no hi entro. El que està clar és que si no ets un fanàtic, si simplemenent t'agrada l'estil del còmic, la película t'agradarà. A més a més el senyor Snyder (no confondre amb el futbolista Esnaider) no té pels a la llengua (o als dits, depen de com entenguem la feina del director... parla amb els actors o "mou" la càmera? o totes dues coses? Vol dir que el tiu es depila tot el cos? pq no tingui pels enlloc?... Dios, ja torno a desvariar).

El que deia és que no té pels a la llengua. Si ha de tallar un braç amb una radial fot un primer pla. Si a algú se li parteix un os ell ho mostra. Si hi ha un polvo apassionat, pos ell ho mostra sense embuts. Així la pel·lícula acaba revent una qualificació R a USA (implica que menors de 17 anys NO PODEN ENTRAR sense un tutor, no com aquí que només "s'aconsella").

Però tot aixó no és res, no importa la sang que es vegi, el sexe o les paraulotes que deixin anar els personatges. És una història paral·lela al nostre mon, visiblement ficció però a la vegada es mostra realista.

En definitiva una meravella per la vista i un entreteniment de qualitat que fa que el 5€ i mig no facin tant de mal tenint en compte les merdes de 1h i 20min que fan de vegades i pel mateix preu.

En definitiva: Si la voleu veure... segurament és massa tard perquè ja deu haber desaparegut, o li falta poc, de la cartellera. Però si no teniu pressa i us agrada l'estil del director (dintre del seu gènere és rollo 300, per entendre'ns) no us la perdeu quan surti en DVD, La disfrutareu

PD: La frase del principi és un "moment estelar" de la pel·lílcula, moment en el que se't posen els pels de punta pensant en lo que pots arribar a disfrutar de lo que segueixi d'allà.

PD2: Hi ha un "link sorpresa" en algún cantó, a veure si el troveu xD

Parides (1)

  1. visca el 16 de maig! sempre donant prodigis ;) (vease link ocult xD)

Publica un comentari a l'entrada