De lladre a "gairebé" eunuc (Pulp fiction remixed)

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , | Enviat a 4/26/2009

Us foto la noticia traduida, no poso font perquè originalment és una web rusa (life.ru em sembla) o sigui que tampoc en treuriem l'aigua clara:

Una perruquera de la regió russa de Kaluga es va veure sorpresa per un lladre en el seu centre de bellesa, quan la jove acabava el seu torn, el passat 14 de març.

El lladre, de 32 anys i de nom Viktor, va irrompre en el local a les 5 de la tarda amb una pistola i demanant els diners a tothom.

Aquí apareix en escena l'Olga, la perruquera de 28 anys amb coneixements d'arts marcials que simula entregar els diners a Viktor. Quan el pobre home gaudia del moment ella el va tombar d'un cop certer. El deixa KO.

Va lligar a Viktor amb el cable de l'assecador, el va emmordassar i se'l va emportar a la part de darrera mentre animava a la resta de companyes perquè acabessin de treballar. "La policia deu estar a punt d'arribar" deia la protagonista

Però la policia no arribava. Els clients i la resta d'empleats van marxar i Olga va anar a la part del darrera. Li va dir a Viktor que es despullés i fes tot el que ella li deia o trucaria a la policia...

El va lligar al radiador amb unes manilles típiques de sex-shop i li va donar viagra, per assegurar-se que durant les pròximes 48h l'home pogués rendir. Segons Life.ru, quan Olga va deixar marxar a Viktor aquest estava exprimit com una llimona.

Viktor va anar directe a l'hospital perquè tenia els genitals bastant danyats (cosa bastant lògica). Després es va presentar a la comissaria i va denunciar a Olga.

Per acabar amb el surrealisme, Olga es va indignar quan va conèixer la denuncia. "Si, ho vam fer algunes vegades, però li vaig comprar uns pantalons nous, li vaig donar de menjar i veure i després, al marxar, li vaig regalar 1.000 rupies (uns 23€).

A partir d'aquí Olga va denunciar a Victor i la policia ara té una denuncia per intent de robatori i una per violació post intent de robatori... El mes senzill seria empresonar-los a tots dos i oblidar-se'n

----------------
Escoltant: Swizz Beatz - Its Me Bitches

Parides (0)

Publica un comentari a l'entrada