Destroyer Version

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , | Enviat a 4/09/2009

Dins la música podem trobar de tot: heavy, clàssica, pop, rock, ska, *** metall, house, dance, pachanga 100%... i després hi ha tot un

mon de remixos i versions.
Dintre dels remixos hi trobem el 70% de la música electrònica (el 30% restant es remixa a si mateixa o remixa sons "simples") i dintre de les versions hi podem trobar les cançons més fantàstiques o les aberracions més deplorables.
Tenim versions estranyes de grups que mai escoltes però t'agrada una versió d'una cançó seva (qui no ha sentit alguna de les 15.000 versions de Enjoy the Silence sense haver escoltat mai Depeche Mode?) o tot el contrari, un grup que no escoltes mai però t'agrada una versió que ha fet d'alguna d'un altre grup (aquí el mestre de cerimònies és Marilyn Manson).

Però el post d'avui no és per aquestes cançons, és per aquelles que odiem, les que ens posen la pell de gallina del terror o cançons que ens farien matar, i no precisament per haver-nos "menjat el coco", sinó per ràbia cap al grup/cantant.
Ara mateix no se m'acudeixen masses exemples però ràdio flaixbac se n'assegura que cada dia me'n recordi de perquè vull escriure això:

LUCIE SILVAS - NOTHING ELSE MATTERS (DESTROYER EDITION)Per altra banda hi hauria totes les versions catalanes de cançons estrangeres. Només fa falta veure "La Marató de TV3" o una gala de cap d'any del mateix canal perquè t'entrin ganes de cremar edificis. (d'això és difícil trobar-ne res, aquest últim cap d'any van fer imitacions amb les cançons originals, com a mínim en van aprenent i de vegades no tradueixen el que no s'ha de traduir)

També hi ha molts de grups joves que es dediquen a fer "covers" (no se perquè en diuen així, si son cutre-versions) i destrossar mites musicals:

Raphael - Acuarius

I la original del musical HAIR (als 70 es poden "perdonar" les pintes i la peazo coreografia frikosa, pero la versió de Raphael no...)Avril Lavigne - Knoking on heaves door (si, ho fa per una bona causa, però la seva veu està a anys llum de la força que necessita aquesta cançó)

Us deixo a original

I una versió que deixa més "marcat" (jo diria que tot i coneixer l'autor original la majoria de la gent recorda aquesta versió):Avril Lavigne - Fuel (Fuel el que li tiraria per sobre pq callés... a Més la música sense cap tipus de força, les guitarres una merda amb patates...)

I la original, clar:Sense oblidar que també hi ha les "versions" traduides o no dels triunfitos de torn. Hem de tenir en compte que alguns canten millor a la dutxa tenint ressaca que no pas al plató després de practicar una setmana...

Això en podriem dir combo: Lucie Silvas + Nothing else matters + triunfito:


A vosaltres se us n'acudeix alguna més? segur que me'n deixo moltes però per sort el meu cervell oblida aquestes coses.


PD: Si us n'adoneu, Metallica "rep" moltes males versions... en canvi altres grups com els esmentats Depeche mode no (potser en tenen de males versions, pero almenys no es fan coneixer, amb Metallica tots surten a la llum, tot i que normalment no fa falta)

Parides (0)

Publica un comentari a l'entrada