Fent el Ronso

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , | Enviat a 4/14/2009

Dimarts, 8 del matí, sona el telèfon. No, no em truquen, és que el faig servir de despertador (puja de volum de manera tant suau si vols... i amb la melodía que més t'agradi... i en cas d'emprenyar-te, el que n'has pagat sol ser una manera d'assegurar-te que no l'estampes contra el terra. Amb el preu d'aquestes coses vas amb compte, jeje).

Faig el ronso una estona, la funció "snooze" s'encarrega de tornar-me a recordar que avui és dia de treball, després d'un cap de setmana llaaaaarg, ja toca altre cop..

Em giro, m'estiro i m'arronso, semblo un acordeó. Tot per 20 segons més de felicitat. Perquè, què és el poder estar al llit (sol o amb grata companyia) sense fer res durant els últims moments abans de llevar-te sino la nostra "auto-mostra" de control sobre la nostra vida, la felicitat i el descans que ens volem mereixer?

Que si, que als dos minuts ja s'ha acabat el descans, la felicitat i tot lo que vulguis, pero no ens agrada a tots fer el manta al llit? Doncs deu ser que disfrutem fent-ho, oi?

Parides (0)

Publica un comentari a l'entrada