Ineptitud informativa

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , | Enviat a 4/21/2009

Dimarts, 9:30 del matí, Radio Flaixbac.
Mentre entrevisten la representant Andorrana d'Eurovision d'aquest any (una tal Susanne Georgi, ni flowers d'on ha sortit) i van dient les parides típiques fent la pilota a l'invitat del moment a l'estil de "ets molt millor que els altres grups/cantants", "a Andorra la tenen abandonada per ser un pais petit", "com que no hi ha emigrants andorrans ningú coneix Andorra fora de França i Espanya", deixen anar una de les perles dels reporters/periodistes que només ho son perquè entretenen quan parlen:
- Com pot ser que s'hagi fet tanta propaganda del chiquilicuatre o d'aquells que van guanyar que anaven com monstres... com es deien... Lordi!??!!?
A veure, m'han posat al mateix pack els frikis i als que fan un espectacle?
Lordi, Chiquilicuatre, la marioneta de l'any passat, Alf Poyer... Per ells tot son frikis, sense cap tipus de distinció, i a més, per el simple fet de vestir o actuar com actuen, ja no son mereixedors de fer el que fan la resta de gups/cantants?
I la merda que envia Espanya, que? D-Nash, ketchup, triunfitos variats... Aixó són millors cantants que algú altre?
Estic d'acord que a chiquilicuatre o a la marioneta en forma de gall d'indi se'ls catalogi de frikis, perquè no van a cantar, van a fer un cutreshow que pot fer més o menys gràcia. Però, tot i que tot té uns límits i de vegades costa de posar-los, Lordi i Alf Poyer no son "frikis". Son cantants/grups que han escollit amenitzar les seves actuacións amb espectacle visual. Uns de forma molt extrema amb focs artificials, fum, vestits, màscares... D'altres amb una simple coreografia hilarant que algú pot veure més extrema encara que el que fan els finlandesos.
I la meva indignació d'on baixa? Que molts podeu pensar que només per aixó seria una mica massa...
La qüestió és que últimament ens estem trobant cada dos per tres amb inutils fent de periodistes, entrevistadors, reporters...
Podríem informar de tota la fauna que ha creat el mon de la prensa rosa peró això ja és anar massa lluny, aquest és un mon a part on s'accepta l'existencia d'aquests essers perquè formen part d'un entorn que no hauria d'existi... lo que hi hagi dintre no és culpa d'ells sinó de la pròpia existència del gènere.
Em refereixo als "periodistes" de "'Encualquierlugar' directo", "Puede ser que esté pasando", "Fòrmula Noseque", certs "telenotimos"... Tenim des dels que s'inventen notícies (Puede ser que esté pasando) fins als que només fan que dir parides ('Yoquesedonde' Directo). D'altres que no en tenen ni flowers de lo que parlen (qualsevol dels que retransmeti la F1, els que en saben de motor no saben distingir els colors dels cotxes i els que distingeixen colors no saben que el fum que pot sortir d'un automóbil és perquè alguna cosa es crema...), o els que utilitzen els telenoticies per dedicar-se a fer propaganda del seu partit polític preferit, de les seves produccions cinematogràficament penoses o dels premis que ells mateixos s'han donat (TVE i TV3 son especialistes en celebrar premis de l'administració publica, Antena3 pot arribar a fer més propaganda d'una peli en el telenoticies que no pas a base de trailers, a Cuatro son especialistes en posar a caldo al PP, faci o no faci res -tot i que últimament ho tenen molt fàcil per fotre canya-...)
I avui em trobo amb que els de la ràdio son igual d'ineptes. Que si, que cadascú escombra cap a casa, peró un mínim de cultura musical als treballadors d'una emisora de ràdio centrada en la música seria el mínim. Però veig que aixó de mínim és lo que demanen quan busquen periodistes: la mínima vergonya, el mínim sentit comú, la mínima seriositat...
S'està mostrant a diari la ineptitud per tots els mitjans de comunicació i després esperen que espanya sigui un país ric en cultura i coneixement?
Desgraciadament al final només queda una frase, que està molt repetida però no li falta raó... AIXÍ VA EL MON!!

Parides (1)

  1. El que es busca son periodistes deshinibits que montin merder i espectacle, que els hi puguin dir que facin qualsevol reportatge que sigui una bestiesa i acceptin.
    Estic totalment d'acord amb l'exemple de Lordi i Alf Poier vs. los otros que no merecen ser nombrados. Certament, m'ha agradat que no titlessis l'Alf Poier de freak, perquè segurament és com el nostre Albert Pla però de más al norte XD
    Personalment, les "performances" xungues que es monten els de Lordi no em fan el pes, però musicalment tenen molta força i hem comprovat que els seus directes son molt i molt bons, sobretot musicalment (a part de problemes de micros jajajaja).

    Hi ha molt de palurdo suelto, molt i MOLT enxufe... i molta merda... jajajajaja

    Avabarent essent tots emoooooossssss!!!! VISCAAA!!!!! -.-'

Publica un comentari a l'entrada