"Mira que es buena persona"... Però "es de ser inutiles"

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , | Enviat a 4/06/2009

Descobreixo de "xiripa" aquesta noticia alemanya de la que escric la traducció tot seguit:

Una història de Stuttgart, Alemanya, que podria posar gelosos a Jerry Springer i Maury Povich. Les coses van començar de forma prou innocent entre Demetrius Soupolos, 29 anys, i la reina de la bellesa que té per dona , Traute, buscant tenir un fill sense èxit fins que, al anar al metge els diuen que el marit és estèril.

En Soupolos, té la gran idea de "llogar" al seu veí, Frank Maus, 34 anys, per prenyar la seva dona, que no li acaba de sonar gaire bé la idea però s'acaba convencent. El veí sembla un home feliçment casat, pare de dos fills, que per més conya s'assemblen a en Soupolos, així que accepten la imaginativa oferta. La dona de'n Maus es queixa, però la convenç dient-li "això m'agrada tant poc com a tu. Ho faig només per els diners. Intenta entendre-ho.”

En Soupolos paga al seu veí 2,500 dólars per "la feina" i per tres trovades a la setmana durant 6 mesos, en un total de 72 trovades, en Maus intenta fer la seva part del contracte prenyant a Traute. Després de tots aquests intents el marit Soupolos es posa impacient i insisteix en que el Sr. Maus passi una revisió mèdica, cosa que fa. El metge descobreix que Maus és estèril també, cosa que xoca a tothom menys a la seva esposa, que es veu forçada a confessar al seu marit que no és el pare de les dues criatures.
Ara el marit Soupolos demanda al veí per incompliment de contracte en un intent de recuperar els seus diners, però Maus rebutja el retorn dels diners perquè no asseguraba la fertilització, que només assegurava que ell ho intentaria de la forma més honesta.

Font

No fa falta que faci cap comentari, oi?

----------------
Escoltant: Paramore - Emergency

Parides (1)

  1. nomes puk fer....muuaaaaaaaaaaaaaajajajjajajajajajj genial

Publica un comentari a l'entrada