Necessito parella

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , | Enviat a 4/14/2009

Si, sense anestesia ni calmant, ho dic directament: NECESSITO PARELLA!!

Com moltes altres coses no te n'adones del que tens fins que ho perds, i no només trobes a faltar a la persona, son les situacions, les sensacions, com et sents...

Si mai has estat amb ningú la situació es pot portar sense problemes però després d'una llarga i feliç relació tornar a "no tenir res" és molt complicat de suportar. Sense els amics segurament això seria impossible d'aguantar (i no sabeu quan us agraeixo a tots el fet de donar-me un lloc entre vosaltres els divendres a la nit o "acompanyar-me" en tantes altres ocasions) però no crec que mai m'acostumi a passar els dies sense tenir algú amb qui estar, ho trobo a faltar. Potser tenir algun tipus de contacte podria alleujar la "pena" però perquè enganyar-nos, per molta gràcia que faci dir que no, el cor és més fort que el "cap-gros" que tenim els homes. I tenir "content" al nostre cos no farà que els nostres sentiments desapareguin.

En definitiva, necessito a algú que necessiti a algú com jo, mai està de més una alegria, però "no només d'alegries viu l'home"

Parides (3)

  1. Ànims Marc, tu tranquil, quan menys t'ho esperis apareixerà algú que et donarà i li donaràs el que desitges. No se perquè, però com sol passar, tot passarà en el moment més inesperat.
    Tot i així, i passi el que passi (i quan passi) espero que no ens abandonis els divendres! Jajajaja

  2. No hi ha dies a la setmana com perquè m'hagin d'anar a cardar els divendres. (i no em refereixo a cardar literalment... verros, que sou uns verros tots)

  3. al final tot arriba...ja em veus a mi, quan ja ho descartes tot pam....te la foten ;)

Publica un comentari a l'entrada