Opening

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , | Enviat a 4/30/2009

Últim post d'un mes molt "productiu". No se què em passa que de vegades m'emociono i aquest mes ha estat una "emocionada" continua, jeje.

Be, al que anavem. Opening... què pot ser aixó? Doncs un viatge al passat, un passat del qual algunes parts potser ni son recordades per alguns dels lectors. (per falta d'edat o de memoria, que també podria ser)


I no crec que facin falta gaires paraules... aquí us deixo el que a molts ens feia passar els dies mooooolt més feliços:

Bola de Drac


Dr. Slump (L'Arare)


Fly (la pistola amb encanteris, jo en vull una!!! Per cert, fixeu-vos amb els protagonistes... Goku, Yamcha i Bullma... XDDDD)


Conan, El nen del futur (encara em cau la llagrimeta al sentir la cançó, Miyazaki era, és i serà el puto deu de l'animació per els segles dels segles)

I una de les millors "introduccions" d'una serie


Toni, la reportera (No he vist mai un capitol sencer d'aquesta serie però l'openning el tinc 'clavat'... el gat, només me'n recordava del puto gat)


El capità Harlok (Els origens dels dibuixos de Daft Punk)


Els Barrufets (serie superhappy, com barrufa la sèrie)


Les tortugues ninja (la meva -i de molts suposo- introducció als animes d'acció)


Musculman (un mite entre mites)


El petit chef (no recordava que la cançó fos tant llastimosa, pero la serie molava un hou)


Els bobobobs (mai una producció catalana havia estant tant meravellosa)


Cinturó negre -Ginger- (tot i no "segui-la" al final em sembla que he vist la inmensa majoria dels capítols... ara veig que era molt més porno del que en aquella época podia captar)


Cowboy Bebop (la "última" sèrie "clàssica" que recordo, una meravella de l'animació)


I per acabar... no és un openning propiament dit, pero és una escena que marca (si segueixes Bola de Drac, clar). A Danpena3 van traduir l'escena sense cançó... putos ineptes. Sort en tenim de TV3... Aquest moment encara em fa posar la pell de gallina.


Me n'he deixat moltes, segur, però ja no dono per més, estic entre un nerviosisme paranoic, una alegría desenfrenada i una pena desmesurada al recordar aquells vells temps irrepetibles.

Parides (2)

  1. Tan parlar de l'entrada qe al final te la comento!
    Havia esborrat de la memoria en musculman, perè en veure'l l'he resucitat xDDDD
    Quants matins de dibuixos hi ha per aquí jejeje.
    Acuidar-se

  2. Osti, no m'hi havia fixat... si mireu el segon video de Conan, el nen del futur (o sigui el que expliquen què passa) anem 1 any tard amb el tema de la 3a guerra mundial... Si al final no estem tant malament com pensaven fa dues decades... XD

Publica un comentari a l'entrada