Se't treuen les ganes de conduir

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , | Enviat a 4/05/2009

Si fa uns dies parlava sobre lo estúpida que era la gent conduint, que sembla que els hagi tocat el carnet a la tómbola de les fires lo d'avui és molt més dolorós.

Situem-nos,
Diumenge, primer cap de setmana del que es coneix com a Setmana Santa, però que tret dels estudiants i els funcionaris a la majoria de la gent se li'n pixa perquè ha de treballar 4 dies igualment.

I ara us deixo el següent vídeo:


Si no enteneu d'on baixa això us informo que, estant a l'autopista A7, a 1Km de la sortida de l'Escala, mentre jo anava a 130Km/h tant tranquil, a 100m per darrera meu un monovolum (Focus C-Max, Opel Zafira o similar) s'ha anat desplaçant fins tenir una roda fora de la carretera, ha fotut cop de volant per tornar a entrar, el cotxe ha començat a rebotar i mentre l'intentava adreçar el cotxe ha acabat perpendicular al sentit de marxa de la carretera i ha acabat volcant.

Si mirem el vídeo i traiem de "l'equació" al dos cotxes que es "marquen" primer el que em seguia ha fet exactament el mateix que el que ha fet el tot-terreny del video.

I d'aquí ve el títol del post. Se't treuen les ganes de conduir. Per por de que et passi algo per l'estil? No, per por que siguis el que va darrera, et vegis en l'obligació de parar a ajudar i no sàpigues que fer o et quedis "clavat".

Perquè m'ha entrat aquesta por i no la de poder patir l'accident? ni idea, peró és el primer que he pensat i ara mateix, 6h després, continuo pensant el mateix.

----------------
Escoltant: Metallica - Bleeding Me

Parides (0)

Publica un comentari a l'entrada