Strange Version

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , | Enviat a 4/10/2009

Si ahir despotricava sobre les aberracions musicals que foten alguns avui la cosa és més "extranya". Sobre gustos no hi ha res escrit i et pot agradar o no (o agradar una part i odiar l'altra) però el que està clar és que "Ben Party" és un mestre dels remixos.

A la seva web podeu trobar moooolts remixos (descarregats en el meu disc dur en conto 71 i potser me n'he deixat 1 o 2 per descarregar). Però no fa que una cançó originalment rockera o POP passi a ser DANCE o HOUSE. No... ell remixa i la deixa tal qual, simplement barreja cançons (el terme "oficial" és fer un "mashup" que suposo que traduït a lo cutre deu ser "maixembrat" )

Us deixo unes mostres i el link a la secció de musica:

Justice Vs. Nosequi:


Fugazi Vs. Destiny's Child (ni folla de qui és el primer)


Snow patrol Vs. Police


I la que per mi és la reostia (m'agraden totes dues cançons i barrejar-les és un puto logro de la ciencia moderna)


Podeu anar mirant la seva web i anar descarregant lo que us vingui bé.

I si les voleu totes i per no fer 70 vegades 3 clicks podeu utilitzar firefox, descarregar aquest addon, reiniciar el firefox i, estant dintre de l'apartat de la musica, fer click dret, seleccionar "Downthemall...", triar el directori i el tipus d'arxius (mp3 en aquest cas, ja veureu com queden marcats) i... patapam!!! tots de cop descarregant-se un darrera l'altre sense més clicks.

Parides (0)

Publica un comentari a l'entrada