Futbol = Destrossar coses

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , | Enviat a 5/07/2009

Abans que algú se'm llanci a la femoral (és que el tema jugular està molt fet servir ja... i per el cas és igual de mortal) avisar que no em refereixo que TOTS els aficionats al futbol provoquin destrosses, no ens posessim pas nerviosos.

El títol intenta ser un doble sentit entre el que provoca el futbol en casos com el d'ahir a la nit (que el Barça no guanyi una merda, simplement passi de ronda a "la Txampinyons") i el que tinc ganes de fer jo.

Quan guanya algo el Barça (extrapolable al Madrid, l'Atletico, el Sevilla... Tot cristo, per entendre'ns) Canaletes plena de gent, aparadors destrossats, cabines telefòniques arrancades, contenidors de deixalles destrossats... I per si les "seqüeles" no fossin suficients a la "zona 0" per totes les ciutats i pobles energumens tocant el claxon a qualsevol hora per celebrar, amb una estelada, el que un grup de mercenaris extrangers sense cap relació amb ells, a part de dos miserables colors, han fet a prendre pel cul de lluny...

Doncs a mi també m'entren ganes de destrossar coses... Caps, cames, braços i caixes toràciques bàsicament. Si està prohibit utilitzar la botzina (joder quina paraula més "cutre") a partir de les 10 de la nit, dintre de nucli urbà, perquè collons un cotxe de policia, seguint un energumen amb el clàxon "clavat" i amb una estelada gegant sortint per la finestra, suda olímpicament d'ells i continuen com si no passés res? (verídic, vist a Jaume I) No només el cap i les cames de qui està al cotxe "cridaner" sinó als policies també tinc ganes de trencar-los coses... Què passa, que el futbol té més drets que una criatura acabada de néixer que té feines a dormir 2h seguides? O que la persona que es desperta sobresaltada perquè algun energumen fot més fressa que si hagués començat la tercera guerra mundial? Més drets que el pobre botiguer que té feines a mantenir el negoci dret ara que ningú compra gaire res? 12.000 Persones a Canaletes celebrant un "no títol" del Barça. Aixó no seria per a molts un exemple de manifestació il·legal si en comptes de futbol fos una "reunió" de greenpeace o de la Falange? (poso els dos extrems per veure que al final és tot el mateix, quan es tracta de fer mal és igual el bàndol)

Després l'ajuntament de Barcelona es fa el "guai" dient que habilita zones per als "guiris" seguidors de l'equip contrari... Pos molt bé, però les destrosses reals les fan els del Barcelona, no els estrangers, els estrangers beuen, vomiten, pixen, tomben papereres... Però no destrossen aparadors, caixers, cabines... Que si, que qui fa destrosses no és seguidor, és un "simple" desgraciat. Però els que molesten a tothom amb petards, clàxons de cotxe i crits a les 11 de la nit (horari "silenciós" per llei) se suposa que sí diuen ser seguidors del fútbol... I què? Al final ni es controlen a uns ni als altres...

----------------
Escoltant: Teräsbetoni - Ukkoshevonen

Parides (1)

  1. El futbol perjudica gravemente a su salud, a su mente y jode por "tos laos" a los pobres inocentes que se quedan en su casita intentando estudiar (mientras se cagan en las celebraciones por goles y victorias en general...)

    I sí, acabo de quedar com una vieja refunfunyant, però carda mil que toquin el "pito" (prefereixo botzina encara que sigui més raro).

    Anna, la rància viejuna XD

Publica un comentari a l'entrada