Moments de la vida diaria

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , , | Enviat a 5/06/2009

Dimarts 5 de maig, 7:20 de la tarda. Em disposo a fer una inacabable cua per entrar a la rotonda de Ctra Barcelona (venint des de l'autopista) quan començo a veure els típics cabrons (no tenen altre nom) que, tot i tenir mig carril d'accés per a ells, esperen a l'últim moment per col·locar-se al capdavant de la cua. En moments d'aquests dessitjaria tenir un hammer amb defenses davanteres i la possibilitat d'amagar la matrícula, ja en fotria de feina jo... I se'ls treuria la tonteria a tots aquests...


Però aquest no és el tema, la qüestió és que per el cantó d'un d'aquests passa, al cap de 2 segons de la "gran maniobra" una moto de policia que frena just al passar per el seu cantó. El moment d'alegria imaginant el puro que li cau s'esbaeix quan el policía continua sense parar-se.


En qüestió de segons la cua abança extranyament ràpida, al arribar a l'alçada de la rotonda... el policia parat, tallant el transit perquè nosaltres poguem passar. Quin gran servei policial, alleugerint el trànsit intens... oi? Doncs tampoc, la seva feina era alleugerir el trànsit perquè en 2 minuts un Audi A8, segurament blindat com un tanc, que ja portava una escorta de 2 motos més, pogués passar sense parar per aquell indret.

Algun polític devía estar de passeig per girona i tenien por que el fessin saltar pels aires "cual Carrero Blanco", perquè sino no entenc tanta tonteria...


Dimarts 5 de maig, 7:35 de la tarda. Estic fent un volt per el Media Markt, buscant un mans lliures per al cotxe i de pas mirant les "parides" informàtiques del moment. Mentre ric al veure lo cares que son algunes coses i lo cutres que son algunes d'altres sento "perdoni!", em giro i em trobo amb un mascle mal afeitat amb una caixa de ves a saber què a les mans i amb la clara intenció de fer-me una pregunta sobre el producte en qüestió. Abans que aconsegueixi reaccionar li deixo anar un "no treballo aquí".


Nota mental: "no vagis mai més amb un polo vermell i pantalons negres al Media Markt o al Bauhaus"

L'home de la caixa no és l'únic que se m'acosta, altres també ho intenten. Si veig les intencions del subjecte la sortida és senzilla i bastant graciosa: A la que algú se t'acosta agafa lo primer que vegis d'una lleixa, acostat-ho a l'orella i remena-ho, com si volguessis escoltar si hi ha algo trencat. La gent es queda flipant, després et miren millor i veuen que ni logos del Media Markt ni targetetes amb el nom formen part del teu polo vermell.


L'altre punt és que alguna de les dependentes (que tot s'ha de dir, no estan gens de mal veure la majoria i la del cas aquest en concret era una preciossitat) se't quedi mirant com si estigués repassant la seva presa en una discoteca. Fins que al cap de ¡5 segons! (semblen poc, pero quan estas parat i esperant que passi el temps es fa molt llarg) arriba a la mateixa conclusió que el pàjaru o pàjara del cas anterior: si no hi ha identificació no treballa aquí. I el seu cervell continua amb la feina que estigués fent i se n'oblida totalment del que ha passat.


En aquest precís moment que se li encen la bombeta a la gent l'alegría t'embarga, Saben que han estat a punt de cagar-la, pero no saben que jo també ho sé. Per aixó és tant divertit xD. (tot i així moltes vegades et venen per l'esquena i et foten la "puñalada trapera", i contra aquestes no hi pots fer res, per aixó millor no temptar la sort)

----------------
Escoltant: Teräsbetoni - Kotiinpalaaja

Parides (2)

  1. Jajajajajajajajajajaja
    Diem que he deixat de banda la part automobilística de banda i he passat a la "xixa" més social i interactiva entre humans sense carrosseries de pel mig.
    No sé com t'ho fas xaval, però si no és que et confonen per cambrer, és per dependent ^.^ però tots sabem que una mica ja ho busques, eh? A qui se li acut anar de vermell al media, o amb el que suposo que deu ser el mateix, el polo de la cruzcampo a l'ska (vale, que no tenen cruzcampo, però és birra) XD

  2. Pos si, al final és tot culpa de Cruzcampo...


    Nens!!! no begueu cervesa!!! (que sinó no en queda per nosaltres XDDDD)

Publica un comentari a l'entrada