Pim i Pam

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , | Enviat a 5/29/2009

PIM....

PAM...

ZASCA...

MUAJAJAJAAAA...

JIJIJIJIJIJIJIJI...

AAAAAAHHHHH...

No, no estic fent un recull de onomatopeies ni "retransmetent" una baralla histèrica. Aixó és... UNA CAÇA DE MOSQUES!!!
Si, heu llegit bé, de mosques, no de bruixes.

Son les 9:30 del matí de divendres, falta la meitat de la gent a la oficina entre gent que fa minivacances, altres que estan voltant per aquests mons de deu per temes de feina, d'altres que simplement s'han agafat el dia lliure pq els sobren hores extres... I de cop i volta se sent gent riure en una punta de l'oficina (té forma de L). Com que els divendres son divendres cap dels que no veiem l'acció en fem cas, deu ser un acudit o una broma que algú ha deixat anar per fer més amè l'últim dia feiner de la setmana.

Però no, no és una broma, és algo molt seriós. A algú li han donat un matamosques, si, aquella cosa amb un mànec llarg i prim amb un tros de plàstic tou en forma de reixa al final. Un perill per als dípters. Una arma letal, sempre i quan l'encarregat d'usar-la tingui prou manya.

Tot i el perill que implica aquesta arma... Aquest no és el cas, la mosca continua volant mitja hora més tard. El "bichu" no és tonto i s'enganxa al sostre, no es posa "a tiro". I les moces d'aquesta oficina sembla que tenen pànic a estar a menys d'un metre d'una mosca perquè s'hi acosten amb totes les ganes del mon, però quan és hora d'estirar el braç per quedar en un ràdi d'acció adecuat... Es giren, no miren, es tapen, es cobreixen... Com si fos una mussaranya a punt d'atacar, I ÉS UNA PUTA MOSCA!!!

Bé, ja sabeu com ens entretenim a la oficina... I depenent de com encara podríem dir que avui és un dia tranquil, jeje

Parides (0)

Publica un comentari a l'entrada