Ai quin sustuuuu

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , | Enviat a 6/19/2009

Per la carretera hi ha gent que els fa por tot. Aquest migdia, al tornar de la feina, per l'autovia (màxim 100km/h) ja he trobat estrany que tothom anés a poc a poc. Suposava que hi hauria dos camions de cantó o alguna cosa per l'estil, però no, la resposta a la pregunta era molt més rebuscada, més desconeguda:
Si senyores i senyor, un Radar ambulant pensaven els conductors. Però un que està instruït, al veure "l'aparateju" ha continuat tirant, sense por, adelantant a "to kiski" sense preocupar-me gaire del que posés al radar... bàsicament perquè alló de radar en té poc. És un cotxe de Google Maps, fent fotos per al seu servei "street view", en el que ens podem col·locar en la posició que necessitem i "mirar" al nostre voltant a veure si aconseguim trobar el lloc que volem o veure el paissatge que visitarem quan passem en cotxe per algun cantó.

Tot i la meva nul·la vacil·lació a l'hora d'adelantar al "Google car" ningú s'ha atrevit a adelantar-lo... aixó si, el de google ha començat a anar a 110 i tots a darrera... NENS, NO US SEMBLA EXTRANY QUE EL QUE POSA MULTES VAGI MÉS RÀPID DEL QUE PERMET LA LLEI?

----------------
Escoltant: Pain - Zombie Slam

Parides (0)

Publica un comentari a l'entrada