Internet, un niu de coneixement

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , | Enviat a 7/04/2009

Bé, més que de coneixement, lo normal és el desconeixement, i si passem per yahoo respuestas encara més:

1 - Preguntes per quan comencen els canvis i tu mateixa dius "als 11 comencen altres nenes". Pos collons què preguntes si t'estàs responent?

2 - DIOOOOOOOOS quina novetat, mai hauria dit que les rebaixes comencessin al juliol...
2.1 - Resposta im-presionante. Entre les pintes de la foto i la resposta... per eradicar-lo...
3 - Vosaltres enteneu algo? jo no entenc un borrall del que intenta dir. Que si, que a Sud-Amèrica parlen diferent... però aquest no parla diferent, parla malament!!!

4 - Ni els exercicis de matemàtiques ja? Ni els de 1r d'ESO?

5 - Aquí tenim un problema de concepte. Com qui vol deixar de ser ros i es vol tenyir...

6 - "Meter" es pot fer de moltes maneres, ja sigui amb una pilingui o amb algú que ho faci de mutu acord i sense diners pel mig del tracte. Ara, no se quina relació te amb l'Ares i perquè no li feia la mateixa pregunta a google i hauria tardat menys.

7 - Per regla general una cosa implica la falta de l'altre. Si a aquestes alçades encara preguntem aixó que ja sabien les nostres avies quan eren jovenetes...

Per altra banda tenim ADV: Asco De Vida. Web amb reculls de situacions, moments i altres qüestions que poden haver marcat (per mal) la vida de les persones. Moltes son fantasmades, d'altres son coses que ja passen massa sovint i poques son "originals". Peró sempre fa gracia.

Em quedo amb una de les frases:

Hoy, he descubierto que enviar zumbidos por el Messenger a las chicas es lo más cerca que puedo estar de zumbarme a alguna

Parides (1)

  1. lo del zumbido és brutal ;)

Publica un comentari a l'entrada