La grip "rara"

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , | Enviat a 7/30/2009

Ni nova, ni A, ni porcina ni osties, és una grip "rara" i punt.

Avui m'han dit que a España es deixaràn d'emetre noticies sobre la grip, que mentre no tingui una afectació sobre la població que sigui preocupant (ara mateix és més suau (en quan a casos greus i morts) que la grip estacional que patim cada any des de temps inmemoriables) no diran ni 'mu' per no crear una falsa alarma. I no m'extranya gens, quan aquesta grip va apareixer a Mèxic no van passar ni 3 setmanes i totes les farmàcies del pais es van emplenar de mascaretes, que es van vendre totes en qüestió de pocs dies. Algú ha vist algú amb mascareta per el carrer? A la feina? A la universitat? A les escoles?

Jo no. Les úniques persones que he vist amb mascareta van ser un grup de persones que pateix una enfermetat que els provoca una extranya alergia a TOT. En casos extrems han de dur gairebé una màscara de gas al sortir del seu entorn controlat. I van sortir per la televisió precisament perquè ara els prenien per bojos perquè tothom pensava que en feien un gra massa amb lo de la grip, quan el seu cas no te res a veure amb això.

Així doncs no m'extranya el més minim que no vulguin crear una alerta tenint en compte la idiotesa del poble espanyol (tot en general, catalans, bascos, madrilenys, valencians, aragonesos... No es salva ningú quan es parla d'un grup tan gran de gent, recordeu que les persones son intel·ligents però les masses son estúpides), que és capaç de buidar les existencies en farmàcies de mascaretes de paper i al cap de 4 dies diuen boig a qui en porta... Tot per una grip que, fins al moment, no ha matat més gent que una grip "normal i corrent".

----------------
Now playing: Apocalyptica - Pandemonium
via FoxyTunes

Parides (0)

Publica un comentari a l'entrada