A la penya li falta un bull

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , | Enviat a 7/13/2009

A la feina tinc uns quants blogs posats per "evadir-me" de tant en quan.
Últimament m'he aficionat a veure la llastimositat de Asco De Vida (ja us en vaig passar un apunt la setmana passada). Avui he vist l'emocionat que ha pensat "aquesta és la meva" i com a frase
lapidària per mostrar el fàstic que provoca la nostra existència ha escopit:

"Hoy es lunes"

Així, sense demanar permís ni res, pensant que acaba de reinventar la roda.
Però el pitjor és el següent, o treballa en un departament juridic o algo per l'estil perquè aixó és la ostia:

"Mi novio ha cortado conmigo por email. Me ha mandado una carta adjunta en pdf para que no pueda manipular la realidad."

Si, putadon del 15, pero el tiu si ho ha fet així o és un paranoic (totalment possible) o ella li ha donat raons perquè desconfii (tampoc m'extranyaria, amb la ma de fills de pu** que corren pel mon i es dediquen a desgraciar al primer que troven només per "disfrutar")

També n'hi ha que van neixer estrellats, no pq fossin unes estrelles, sinó perquè es van estampar contra terra i tenen seqüeles:

"Recordé que hace meses pensé "Qué alegría da encontrarte con un billete en el bolsillo que no recordabas que tenías". Así que guardé un billete de 20 euros por mi cuarto entre libros para que cuando me lo encontrara en un futuro me diera la misma alegría. Ahora me hacen falta a más no poder y no hay cojones de encontrar el billete."

"Desde mi balcón hemos visto como unos chavales intentaban robar una bici y he llamado inmediatamente a la policía. Pero los ladrones tras intentarlo bastante se han ido antes de que llegase nadie. Al rato hemos bajado a la calle yendo hacia los coches y uno de mis amigos se estaba fumando un porro. Entonces apareció la policía."

Aquests últims no se si van caure a terra al néixer, però un rato ineptes si que son... SI HEU TRUCAT VOSALTRES!!! Ai mare meva, que malament que estem...

Parides (0)

Publica un comentari a l'entrada