No se'ls pot deixar sols

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , | Enviat a 7/28/2009

Fa temps en Pseudo va avisar-me que per Banyoles (on sinó) corria un ésser que podia estar (o no) emparentat amb mi i que estava bastant sonat. No diré gaire res més perquè la noticia parla per si sola, trobada a www.absurddiari.com:

Girona.- Dos germans de Banyoles que van ser enxampats durant les fires de Banyoles del 2000 cruspint-se pernils robats aquella mateixa nit en una fàbrica d'embotits de la zona de barraques van asseure"s ahir al banc dels acusats per afrontar-se a penes de fins a dos anys i tres mesos de presó. Els acusats van assegurar que no menjaven pernils i que no els havien robat. Els agents van assegurar que no van veure visions i que van comissar un pernil mossegat.

Un agent de la Policia Local de Banyoles va assegurar ahir al jutjat penal número 3 de Girona que quan patrullava per la zona de les barraques de les fires de Sant Martirià va sobtar-li veure els dos joves menjant «unes peces molt grosses d'alguna cosa rosada». En un primer moment, no sabia què era, però al cap d'uns instants, segons el relat que va fer ahir l'agent a la sala de vistes, va lligar caps ràpidament. «A tocar d'on els vaig veure hi havia una fàbrica d'embotits», va dir, i hi va afegir que llavors ja va redescobrir quin era aquell producte de grans dimensions que endrapaven els nois. En dirigir-se cap a ells -les deduccions van ser ràpides i les accions també, segons va dir-, va veure com Narcís Cabarrocas Corbillo i el seu cosí Julià Corbillo Arbuse llençaven els pernils a un hort. l'agent actuant els va detenir i va demanar reforços. Els seus companys van inspeccionar la zona i van trobar-hi els pernils. A un n"hi faltava un tros. Se l'havien menjat a queixalades. Mentre uns agents feien la recerca de l'embotit (van dir que els va costar trobar-los), altres van fer la inspecció a la fàbrica. Van comprovar, segons van dir els agents, que hi havia una porta forçada i un estri amb què suposadament van trencar-la els acusats. l'amo de la fàbrica, però, va dir que no creia que haguessin entrat per allà. Els Mossos van dir que hi havien vist sang, però el propietari tampoc no la hi va saber veure. Els agents també van fer constar a l'atestat que Narcís Cabarrocas tenia uns guants tacats de sang. Ahir, però, els agents no ho recordaven. l'acusat va dir que els guants eren nous, que els havia aconseguit en una parada de les fires i que no estaven tacats de sang. Els dos acusats també van negar que haguessin robat els pernils. Ni tan sols, van dir, en van menjar. Segons ells, van ser detinguts quan anaven cap a casa després d'una nit de disbauxa i van trobar els pernils a l'altre costat de carretera per on ells caminaven. Van dir que havien begut molt aquella nit, però que si haguessin menjat o robat pernils ho recordarien.


----------------
Now playing: The Birthday Massacre - Red Starts (Space Lab Mix By Dave Garcia)
via FoxyTunes

Parides (0)

Publica un comentari a l'entrada