Planet 51

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , | Enviat a 7/05/2009

Aquesta setmana anem de pel·lícules, una de cutre-llastimosa per partir-se la caixa de lo dolenta que és i una per partir-se la caixa de lo bona que pot ser.

En aquest cas parlo de Planet 51, pel·lícula d'animació 3D (no que es vegi en 3D -que potser en algun lloc es veurà-, sinó que és animació com la de Pixar i no com la de Disney) on s'explica una història clàssica al revés.

La raça humana contacta amb els alienígenes. Però cap nau alienígena apareix sobre la terra, ni apareixen portals dimensionals ni coses rares. Està explicada al revés perquè és un astronauta humà el que va a petar a un planeta extraterrestre i és aquest humà el que serà el "bichu raru", no els extraterrestres.

Unes imatges de la película:
I aquí us deixo el link del trailer (per si de cas quan us demani per guardar assegureu-vos de posar el .mov al final del nom, que podria ser perfectament "piensa en verde.mov")

Per cert, que me n'havia descuidat, la pel·lícula no és ni de Pixar (Wall·e, Toy Story), Dreamworks (Shrek, Kung Fu Panda...) o Blue Sky (Ice Age, Robots...).

LA PEL·LÍCULA ÉS ESPANYOLA!!!!

No perquè tingui director espanyol o un guionista espanyol, TOT EL PROCÉS CREATIU ESTÀ FET A ESPANYA!!!

I sabeu què és el millor? que l'han sabut vendre. S'estrena a USA una setmana ABANS que a Espanya, cosa que mai ningú s'hauria imaginat. I per el trailer la cosa pinta bastant bona. A veure si alguna empresa aconsegueix despuntar una mica i ens deixem d'Almodovars i altra purria cinematogràfica nacional.

Parides (0)

Publica un comentari a l'entrada