Mosqueta morta (o no)

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , | Enviat a 8/19/2009

Avui el tema va de mosques. Però d'unes mosques qualsevols. Noooooo...

El tema d'avui va d'una mosca especial, una del diàmetre d'una moneda de 5 cèntims (si, per ser una moneda és poc, però recordeu que les mosques no son planes, tenen 3 dimensions i un bicho d'aquest tamany és considerable), el que vindria a ser un MOSCARDÓN. Aquest animal s'ha passat 3/4 d'hora fotent-se de pinyos contra vidres, parets, sostre i fluorescents. Durant una llarga estona sembla que s'ha calmat, no feia res, ni fressa ni cops ni res (és que mira que s'arribaven a sentir les osties que es fotia contra les coses) i de cop i volta...

FFFFFFFFIIIIIIIIIUUUUUUUUUUUU.............. SPLAAAAAAAAAAASHHHH!!!!!!!

Hem vist que una cosa negra s'estampava contra la taula, una mica per darrera nostre, estratègicament a la junta entre les dues taules del despatx, ningú n'és responsable directe i a la vegada passa a ser responsabilitat de tots.

Ens girem, mirem com està la zona de l'accident però veiem res. Ha estat el subconscient? No pot pas esser, ho hem vist tots dos, molta sincronització hauríem de tenir per aconseguir tenir les mateixes pàjares al mateix temps. Continuem amb la cerca i finalment en una tira d'endolls que tenim sobre la taula veiem el nostre meteorit. La mare de tots els "dípters" estava allà, en un forat del tamany d'un endoll, pràcticament sense moure's. Pensavem que ja es tornaria a moure i marxaria, sinó ja la tirariem a les deixalles al veure-la "fiambre". Però no ha fet falta. Als 20 minuts han tornat les osties contra fluorescents i vidres. Ara fa estona que n'hem perdut la pista, em sembla que s'ha perdut darrera un armari, deu tenir menjar allà (la merda s'hi acomula). A veure si no torna a sortir o en surt més gran encara... Seria divertit veure com mitja oficina (dones en la seva majoria) es dediquen a correr com desesperades amb un abejonejo al darrera seu, jeje.

Parides (0)

Publica un comentari a l'entrada