OOOOHHHH DIOOOOSSSS!!!!! (literalment)

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , | Enviat a 8/03/2009

La tecnologia mal utilitzada és un perill, la burrocràcia un impediment i la gent sense escrúpols és lo pitjor. I si algú té els co***** de juntar-ho tot ja és apoteòsic això.

En el cas que ens ocupa s'han ajuntat totes les possibilitats d'ineptitud/filldeputisme possibles. Situem-nos:

  • Una empresa o col·lectiu demana una ajuda monetaria a la Junta de Andalucía per obrir una web sobre civisme (ma o meno)
  • La Junta, al veure un projecte de caire social accepta, igual que accepta amb altres projectes d'altres col·lectius o empreses amb bona projecció (o ho hauria de fer, no se pas...)
  • S'obre la web, en ella es comencen a veure textos i lemes religiosa i "sexistament" perillosos
  • La gent "denuncia" (básicament una organització laica andalusa)
  • La Junta demana la devolució de tot el capital entregat fins al moment ja que el projecte "cívic" inicial és una fal·làcia.
  • Internet comença a omplir-se de noticies sobre aquest fet. Els comentaris dels internàutes sobre el tema passen a ser una constant a tot arreu.

Ara anem a veure el que apareix a la web (per respecte no penso posar ni el nom ni l'enllaç, no fos que es publicitessin amb un "som bons, hem tingut ****** visites"):

A la portada tenim el següent text:

El proyecto GENIA se desarrolla en cuatro niveles, a partir de 5º de Primaria. En cada uno de ellos se imparten 4 materias, Entorno familiar, Estudio/Cultura, Hogar y Protocolo, a las que se dedica una sesión mensual. El protagonismo es asumido por las madres, que apuestan por invertir en familia y en educación, formando a sus hijas para que armonicen la especialización en la propia profesión, con la ética del cuidado de la persona y la dignidad del servicio. Conseguir los objetivos del Proyecto precisa, además, de la colaboración con éstas de monitoras especializadas en las distintas áreas.

Si això, per ser massa ambigu, no fa prou mal continuem per el "nivell 1",
segona setmana:
Conservación y mantenimiento de la casa II: Paso la mopa o barro, ¿por qué
me decido?
Què?

Un altre:
Cómo preparar un café para las visitas y cómo servirlo.
Estàs tu flipant?

"nivell 2":
Cómo comportarse en la iglesia: En el templo, la Liturgia, la Santa Misa
M'estàs vacil·lant?

I així podría continuar ad infinitum. Només son 4 apunts del primer que he trobat als nivells 1 i 2 (i tampoc m'he posat a rebuscar en l'interior dels "articles") Teniu una idea de quin podria ser l'origen de tot aixó? Us donc una pista, un dels "clubs" adherits a la iniciativa posa a la seva web:

La responsabilidad de la actividad formativa del club **** está confiada a la Prelatura del Opus Dei.

Oooooohhhhh!!!!! utilitzant fons públics per el lucre de la organització privada més gran, poc escrupulosa (et batejen sense permís pero no pots apostatar en ple us de les teves facultats, per exemple) i históricament xenòfoba que mai ha existit? (Altres religions estan al mateix nivell, no us penseu pas que digui que aquesta és la pitjor, simplement totes son igual de MOLT DOLENTES, no se'n salva cap de les grans)

No se què en penseu vosaltres, per mi els adults que facin el que els dongui la gana (als menors no, que hi ha sectes que els matxaquen menys i estan més mal vistes), però tenir els coll*** de demanar calers a la Junta per crear adeptes fan que a mi m'entrin ganes de penjar a gent pel nas a l'arbre més alt de la Devesa.

Que la Junta "necessiti" demanar els calers em sembla indignant, no hi ha contracte? Donen els calers sense assegurar-se que, en cas de mal us, s'hauran de tornar? (que els donin sense gaires problemes ho entenc, tots ens queixem que la burocràcia és massa lenta, però de "massa lenta" a "sense cap tipus de control" hi ha un bon tros)

I finalment, l'esglèsia cada dia té menys adeptes, si no fos per els batejos "alegals" (com ja he dit et batejen sense demanar-te permís i després no et deixen donar-te de baixa quan tu, essent major d'edat, ho demanes, i ho demanes, i ho tornes a demanar...) s'estarien cardant de fàstic, amb 4 creients i 200 avis i avies anant a l'esglèsia el diumenge per passar l'estona. Amb aixó que fan aconsegueixen "captar" algú més? Perquè tot aixó que fan es dirigeix en concret als fills dels adeptes. A no ser que "continuin" amb la tradició un mínim de dos fills per matrimoni amb tot aixó no en fan ni per pipes...

Parides (1)

  1. Vaya santíssims collons els pavos aquests XD

Publica un comentari a l'entrada