RickRoll'd

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , , , | Enviat a 8/25/2009

Us preguntareu què coi vol dir el títol. La història ve de lluny, en aquest cas dels anys 80. Rememorat per mi mateix fa un parell de caps de setmana (vaig dir que escriuria això i me'n vaig oblidar).

Comencem:

Rick Astley - Never Gonna Give You Up:Heu vist el mateix que jo? Un ésser menut, rar, el que ara anomenaríem friki o "nerd".

Però us hi heu fixat millor? heu vist els seus moviments? Doncs bé, senyores i senyors, això és un "Rick Rolling". Per acabar-ho d'entendre posarem el moment exacte:


Un cop tenim aquest moviment, el Rick Roll, podem anar a parar a l'acció "to be Rick Rolled/RickRoll'd".

Això va començar fa un parell o tres anys en algun foro d'internet, en el que algú penjava una noticia interessant i quan posava el link, en contes de la notícia original anaves a petar al vídeo del principi. Tota la gent que entrava al link es quedava... RICKROLL'D!!!!

Aquesta collonada es va anar estenent fins a un límit inimaginable. Tal fama tenia la conya que l'1 d'abril de 2008 youtube la va "liar parda". Aleatòriament quan algú clicava un vídeo... sabeu que passava? SIIIIIII, YOU GET RICKROLL'D!!!!

A partir d'aquí la conya degenera i ja no fa falta ni el vídeo. Els cartells "motivadors" (o "desmotivadors") es fan famosos a la xarxa (algun altre dia en parlarem si me'n recordo) i amb un sol cartell es pot donar fe de que te l'han cardat:Però no creieu que tot s'acaba aquí, ha superat les barreres d'internet i ha arribat més lluny. No crec que facin falta gaires paraules per veure els següents vídeos:

La música calma a les fieres... i als nens petits el Rick Rolling els deixa hipnotitzats


Sempre es pot anar a fer una manifestació en contra de la cienciologia, i si els pots Rickrollejar, millor.


I si et quedes amb ganes de més i ets un canal de televisió que es dedica a fer zappings...


----------------
Now playing: Metallica - Hero Of The Day
via FoxyTunes

Parides (2)

  1. Ok, no sé perquè no em deixa fer copiar pegar al comentari, total, posa al youtube o al google el títol de la cançó i afegeix "Brian" al final. XD

  2. Si noia, és una revolució internetil. I si tenim en compte que internet està a tot arreu... (south park van fer un capitol només de World of Warcraft, jajaja)

Publica un comentari a l'entrada