Una altra de carreteres

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , | Enviat a 9/08/2009

Si, més historietes de carreteres, pero en aquest cas no hi ha flipats ni estúpids, simplement un camió encès cremant bosc per el que han hagut de tallar l'autopista sencera (les dues bandes) a l'alçada de Sant Julià de Ramis. Aixó vol dir que tohom que ve de barcelona (i pulutant de Girona Sud) es troba que ha de sortir "per collons" per girona Nord. Què passa? Doncs que si només la gent que ja pensava sortir per Girona Nord estigués a l'autopista no hi hauria problemes però amb lo "bons" que son els nostres governants i les nostres forces de l'ordre públic sembla ser que ningú se n'ha adonat que l'autopista estava tallada fins que ha arribat al punt fatídic, en el que l'han obligat a sortir de l'autopista a Girona Nord.

No hauria estat més facil que a la sortida de l'aeroport o a la sortida de Girona Sud avisessin de que a dalt de tot hi ha cua i és pràcticament impossible de sortir degut a l'embús i així molts aprofitarien per agafar la nacional directament i la cosa quedaria més repartida? Doncs evidentment no. No diuen que la carretera estigui tallada, només diuen que hi ha un accident i que hi ha retencions. La majoria de gent pensa que si hi ha un accident, fara 3 o 4 km de cues i després ja tirarà altre cop ràpid. Pero quan fas 5Km de cues i a més et toca sortir de l'autopista i anar per una N-II que esta col·lapsada... No et podrien haber avistat abans? Colla de gamarussos?

I així anem, a mi se m'acudeix passar pel mig de girona i arribo a l'hora (només he sortit 5 minuts abans de lo normal) en canvi un parell de companyes estan a l'autopista i a hores d'ara (mitja hora més tard de l'hora de començar) encara estan per allà "enganxades"... Una d'elles ha trucat per avisar i diu "al cartell lluminós abans d'entrar a la Autopista posa transito lento por accidente", o sigui que ni avisen que esta tallada l'autopista ni que hi hagui varis Km de cua... uns putos mestres aquesta gent. I els malparits encara et fan pagar el peatge (que se suposa que és per poder fer el manteniment d'una via ràpida, no perquè tu hagis de fer 5Km en 1h)

----------------
Now playing: Tarja - Damned Vampires & Gothic Divine (bonus)

Parides (0)

Publica un comentari a l'entrada